i5 4460 rx570'e ne kadar darboğaz yapar ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
Merhaba ! Bu benim ilk konum.elimde İ5 4460 var ve bir upgrade lazım.bu yüzden rx570 düşünüyorum . Acaba çok fazla darboğaz olur mu ? Oyunlarda çok fazla drop oluşur mu ? Diğer yaz'a para biriktirip i7 4790 ya da K ile değiştireceğim. O zamana kadar beni götürür mü? Valorant , Battlefield 4 ( belki battlefield 1) , Just cause 3&4 , Gta V , garry's mod(en fazla) . pupg oynayacağım genel oyunlar. şimdiden teşekkürler. bu arada ram'i 12gb olarak cevap verin 768p de kullanacağım ama 1080p de olur.

Son düzenleme:
4core 4 thread bir işlemcinin rx 570 darboğaz yapacağını düşünmüyorum

Darboğaz olucağını sanmıyorum ama faha bilgili biri Derse iyi olur

Merhaba ! Bu benim ilk konum.elimde İ5 4460 var ve bir upgrade lazım.bu yüzden rx570 düşünüyorum . Acaba çok fazla darboğaz olur mu ? Oyunlarda çok fazla drop oluşur mu ? Diğer yaz'a para biriktirip i7 4790 ya da K ile değiştireceğim. O zamana kadar beni götürür mü? Valorant , Battlefield 4 ( belki battlefield 1) , Just cause 3&4 , Gta V oynayacağım genel oyunlar. şimdiden teşekkürler. bu arada RAM'i 16gb olarak cevap verin 768p de kullanacağım ama 1080p de olur.

Merhaba ! Bu benim ilk konum.elimde İ5 4460 var ve bir upgrade lazım.bu yüzden rx570 düşünüyorum . Acaba çok fazla darboğaz olur mu ? Oyunlarda çok fazla drop oluşur mu ? Diğer yaz'a para biriktirip i7 4790 ya da K ile değiştireceğim. O zamana kadar beni götürür mü? Valorant , Battlefield 4 ( belki battlefield 1) , Just cause 3&4 , Gta V , garry's mod(en fazla) . pupg oynayacağım genel oyunlar. şimdiden teşekkürler. bu arada RAM'i 12gb olarak cevap verin 768p de kullanacağım ama 1080p de olur.
Elinizdeki işlemci darboğaz yapmaz rx 570 yakışır

teşekkürler

Son düzenleme:
Çok az bir darboğaz yaşanır. Fakat dediğim gibi gerçekten az.
Max %10

Elindeki sistemi bi toparlarsak i5-4460 12gb ram rx 570
bu sistem ile yazdığın oyunları 1080p ultra ve high ayarlarda rahatlıkla oynarsın işlemcin sandığın kadar kötü bir işlemci değil :)

işlemciyi aldın mı darboğaz yapıyo mu ben de bunu almayı düşünüyorum da

işlemciyi aldın mı darboğaz yapıyo mu ben de bunu almayı düşünüyorum da
kanka çok eski konu bu 2 ay geçti tebrikler sana newbie
ama merakını da kırmam
elimde var ve en iyi rx570 gidiyo
eski bi işlemci alma
ama rx570 yattı
psu yetmio 1650 super artık

Geri