- Konu Sahibi Konu Sahibi
onu nasıl kontrol edicezsiz ram kullanı ve disk kullanımı kontrol edin lütfen
onu nasıl kontrol edicezsiz ram kullanı ve disk kullanımı kontrol edin lütfen
görev yöneticisini açın performans seceneği ordan ram ve disk kullanımı var onlar oluyoronu nasıl kontrol edicez
driverlar güncel şuanda hatta format attım 1 hafta önceÖncelikle ram in düşük ama söylediğin gibi sistem özelliklerini karşılıyorsa bi sıkıntı var demektir bi driverları kontrol et güncelle olmazsa bi temizlik yap termal macun değişimi yap yine düzelmez ise bi format at...
pc yi alalı 2 yıl oldu başlarda sıkıntı yoktuBu büyük bir RAM sorunu normalde. Bu kasmanın, pc nin ilk yıllarında gerçekleştiğini düşünürsek eğer o zaman sorun yazılımsaldır ki buda pc de Malware veya Trojan tarzı bir zararlının olduğunu gösterir.
sürücüleri güncel tut işlemci termal macun güncellemesi yapIntel (R) Core (TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz AMD Radeon R5 200 Serisi ram 4gb kasmaması gereken oyunlar kasıyo internetten baktığımda sistem kaldırıyor ama pc ye yüklediğimde oyunu kasmalar oluyo bunun sebebi nedir şimdiden teşekkürler
2 yıl olduysa termali bı dene dostum çok pahalı bir şey değil zatenpc yi alalı 2 yıl oldu başlarda sıkıntı yoktu
Hocam belki fanın da sıkıtnı vardı kontrol ettimi iyi soğutamıyordur!!!driverlar güncel şuanda hatta format attım 1 hafta önce