Çözüldü✓ İ5 7500F Rtx 5060 H B 650M-R(İTOPYA KAISER-17 V3) alınır mı?

Useufffx

80+
Reaksiyon skoru
9
Bu sistemi almayı düşünüyorum.Parçalar arası güç dengesi nasıldır,anakart yeterli midir,işlemci ve ekran kartı birlikte iyi çalışır mı?

Bir de kasa seçeneklerinden kasayı da değişmek istiyorum 750w yeterli olur mu olursa hangisini önerirsiniz bu kasalardan içindeki psusu hangisinin yetebilir?

8 GB VRAM'li ekran kartı çok üzer. 1080P oyunda bile çöküyor:
Maksimum bütçeniz nedir? Monitör, klavye vb. de önerelim mi?

8 GB VRAM'li ekran kartı çok üzer. 1080P oyunda bile çöküyor:
Maksimum bütçeniz nedir? Monitör, klavye vb. de önerelim mi?
12 GB vramli sistem toplayacak bütçem ne yazık ki yok.Bu anakart bu işlemciye yetiyor mu onu merak ediyorum bir de kasa seçeneklerinden içinde iyi bir psusu olan varsa almayı düşünüyorum ayrıca PSU alacak bütçem de şu anlık yok.

12 GB vramli sistem toplayacak bütçem ne yazık ki yok.Bu anakart bu işlemciye yetiyor mu onu merak ediyorum bir de kasa seçeneklerinden içinde iyi bir psusu olan varsa almayı düşünüyorum ayrıca PSU alacak bütçem de şu anlık yok.
Sorularıma cevap verebilir misiniz?

Monitör klavye önerisine gerek yok monitörüm var.kasa için max bütçe 34-35k.
Ekran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i XPG Lancer, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde sepette fiyat 35.005 TL'ye düşüyor.

Ekran kartını Sapphire RX 9060 XT 16 GB, RAM'i XPG Lancer, soğutucuyu Fazeon A3120TRA ve kasayı Xigmatek 750W yap. Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde sepette fiyat 35.005 TL'ye düşüyor.
Değerlendireceğim bunu teşekkürler.

Geri