Stok soğutucu hatalı üretim değil ise normal değil 2 yıl boyunca aynı işlemciyi stok fan ile kullandım herhangi bir şekilde ısınma sorunu olmadı, fan ayaklarını kontrol etsen iyi olur amd gibi kolay değil intelbugün kendim macunladım fakat macunlaıktan sonra kendi boşta bile 60 altında düşmüyor arada 90 üstlere çıkıyor ne yapmam gerekir
stock evet ilk defa böyle oluyor 1 senedir macunlamamıştım daha kötü olduStok soğutucu ise normaldir. Intel'in eski stok soğutucuları zaten rezaletti. Görünümünü değiştirdiler fakat performans pakımından pek farkı yok gibi. Kule tipi bir soğutucu alın.
az önce fark ettim galiba ayaklarından kırık var yeni soğutucu sipariş ettim teşekkür ederimStok soğutucu hatalı üretim değil ise normal değil 2 yıl boyunca aynı işlemciyi stok fan ile kullandım herhangi bir şekilde ısınma sorunu olmadı, fan ayaklarını kontrol etsen iyi olur amd gibi kolay değil intel
Evet, olabiliyor. Ben acemi iken iki tane stok soğutucunun ayaklarını kırdım. Takarken oluyor.stock evet ilk defa böyle oluyor 1 senedir macunlamamıştım daha kötü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce fark ettim galiba ayaklarından kırık var yeni soğutucu sipariş ettim teşekkür ederim