Neler Yeni

i5 9400f ısınma sorunu ne yapmam gerek ?

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
bugün kendim macunladım fakat macunlaıktan sonra kendi boşta bile 60 altında düşmüyor arada 90 üstlere çıkıyor ne yapmam gerekir

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Stok soğutucu ise normaldir. Intel'in eski stok soğutucuları zaten rezaletti. Görünümünü değiştirdiler fakat performans pakımından pek farkı yok gibi. Kule tipi bir soğutucu alın.

Tworst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet Kırıcı
bugün kendim macunladım fakat macunlaıktan sonra kendi boşta bile 60 altında düşmüyor arada 90 üstlere çıkıyor ne yapmam gerekir
Stok soğutucu hatalı üretim değil ise normal değil 2 yıl boyunca aynı işlemciyi stok fan ile kullandım herhangi bir şekilde ısınma sorunu olmadı, fan ayaklarını kontrol etsen iyi olur amd gibi kolay değil intel

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok soğutucu ise normaldir. Intel'in eski stok soğutucuları zaten rezaletti. Görünümünü değiştirdiler fakat performans pakımından pek farkı yok gibi. Kule tipi bir soğutucu alın.
stock evet ilk defa böyle oluyor 1 senedir macunlamamıştım daha kötü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok soğutucu hatalı üretim değil ise normal değil 2 yıl boyunca aynı işlemciyi stok fan ile kullandım herhangi bir şekilde ısınma sorunu olmadı, fan ayaklarını kontrol etsen iyi olur amd gibi kolay değil intel
az önce fark ettim galiba ayaklarından kırık var yeni soğutucu sipariş ettim teşekkür ederim

Tworst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet Kırıcı
stock evet ilk defa böyle oluyor 1 senedir macunlamamıştım daha kötü oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce fark ettim galiba ayaklarından kırık var yeni soğutucu sipariş ettim teşekkür ederim
Evet, olabiliyor. Ben acemi iken iki tane stok soğutucunun ayaklarını kırdım. Takarken oluyor. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,869
Üyeler
166,098
Son üye
Salih-/:;
Top Bottom