- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konsol değilmi oHocam özür dileyerek bir tavsiyede bulunacağım, bence Xbox series s al bu sistemde acayip fazla drop yersin oyun zevkin kaçar.

Konsol değilmi oHocam özür dileyerek bir tavsiyede bulunacağım, bence Xbox series s al bu sistemde acayip fazla drop yersin oyun zevkin kaçar.
1600AF+1650 Olan güzel sistemKonsol değilmi o?
Pardon biraz cahilim1600AF+1650 Olan güzel sistem
Atılan o sistem vardıya 1650 yazasnPardon biraz cahilim![]()
ne yalan söylim bütçeni 10000tl ye zorlarsan çok daha iyi sistemler var bence bu sistemler vereceğin paraya değmezKonsol değilmi o?
Biliyorum altcoine 2000 tl yatırdım katlanırsa çok daha iyilerini alırım inşallah zatenne yalan söylim bütçeni 10000tl ye zorlarsan çok daha iyi sistemler var bence bu sistemler vereceğin paraya değmez
hatta bitane atimBiliyorum altcoine 2000 TL yatırdım katlanırsa çok daha iyilerini alırım inşallah zaten
Bekliyorumhatta bitane atim
Bekliyorum
gönderdiğim fotodaki konfigürasyonları yaparsanız iyi bir sistem elde edersinizPenthos 5T10-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Penthos 5T10-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Fiyatı çok uçuk.Penthos 5T10-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Penthos 5T10-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
gönderdiğim fotodaki konfigürasyonları yaparsanız iyi bir sistem elde edersiniz
SSD kötü VPN100 olmalıPenthos 5T10-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Penthos 5T10-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
gönderdiğim fotodaki konfigürasyonları yaparsanız iyi bir sistem elde edersiniz
Fiyatı çok uçuk.
ssdlerden pek anlamam o yüzden böyle bıraktım fiyata gelince 10000 tl dedim cünkü indirimleri kovalarsan neredeyse 10000tl ye alabilirsinSSD kötü VPN100 olmalı
ve gtx 1650 den kat kat daha iyi bir ekran kartı varssdlerden pek anlamam o yüzden böyle bıraktım fiyata gelince 10000 TL dedim cünkü indirimleri kovalarsan neredeyse 10000tl ye alabilirsin