Sanırım soğutucuyu değiştireceğim herkes soğıtucadan dolayı diyor çünkü.
ARCTİC FREEZER 34 ESPORTS DUO almayı düşünüyorum kaç derece fark ederki?
Kasa hava akışından veya soğutucudan olabilir soğutucuyu değiştir termal macunluk bir iş olduğunu sanmıyorum ama istersen yinede yenileyebilirsin En kötü ihtimalle kasa değiştirirsin
Kasa marka model yazıyor. Termal macunun 1 haftada değiştiği görülmüş iş değil. Macun kurudukça değiştirilir. Kurumadan da yeni macun aldıysanız değiştirebilirsiniz. 1 haftada bir değiştirmenin herhangi bir mantığı yok.
ÖNEMLİ EKLEMEKasa marka model yazıyor. Termal macunun 1 haftada değiştiği görülmüş iş değil. Macun kurudukça değiştirilir. Kurumadan da yeni macun aldıysanız değiştirebilirsiniz. 1 haftada bir değiştirmenin herhangi bir mantığı yok.
Kanka sıfır ise direk garantiye gönder ellemeÖNEMLİ EKLEME
Sistem sadece 4 gün önce geldi sanmıyorum termal macundan dolayı olduğunu
Eğer kasa modelin iyi ise hava akışı iyi ise işlemci ile alakalı bir sorun vardır ısınıyor diye gönderHangi sebeple göndereyim? (yanlış anlama ciddi anlamda soruyorum)
Kasam thermaltake versa j23 650W yi olduğunu düşünüp almıştım. Az para değil 980tl kasa için.Eğer kasa modelin iyi ise hava akışı iyi ise işlemci ile alakalı bir sorun vardır ısınıyor diye gönder
Mesaj attım vatan a bakalım ne dicekler.Eğer kasa modelin iyi ise hava akışı iyi ise işlemci ile alakalı bir sorun vardır ısınıyor diye gönder