38 bin liraya sorunsuz olsa bile alınmazBu laptobu kullaniyorum bazi yazilimsal sıkıntıları var alınmaz demiyorum ama canınızı sıkabilir uğraşmak istemiyorsanız almayın kesinlikle.
arkadaşlar cevabıma ifade vs bırakıldığından ve konu kapanmadığından yazayım dedim o videoda intelin K serisi işlemcilerinden bahsediliyor yani masaüstünde kullanılan seri diyebilirim, aynı şekilde amd videosunda da normal masaüstü serisinden bahsediliyor(basit şekilde anlatmak istedim)donanım arşivindeki videoyu mu diyorsun
Merhabalar. Ekteki fotoğrafta gördüğünüz gibi Hepsiburada üzerinde 32gb ram'li versiyonu var. Sizce alınır mı? Yoksa HP mi alayım?öncelikle indirim değil hatta fiyatı bile artmış
haaha 157w cpu olsa ne olur soğutacak bir cihaz değil ayriyeten 4060li bir laptopa o kadar para verilmez gidin bunu alın kafi
ikisi de alınmaz 32ye attığım cihaz varken 16gb ram için 5bin fazladan vermek mi istiyorsun tam bir kazıkMerhabalar. Ekteki fotoğrafta gördüğünüz gibi Hepsiburada üzerinde 32gb ram'li versiyonu var. Sizce alınır mı? Yoksa HP mi alayım?
ikisi de alınmaz 32ye attığım cihaz varken 16gb ram için 5bin fazladan vermek mi istiyorsun tam bir kazık