Onu öyle alana kadar 2.el al maden aliexpresse güveniyorsun 2.ele de güvenirsinSelam arkadaşlar bu üründe Aliexpress.com'da 3354tl + Kargo dişinda bana extra bir ücret gelecekmi ? Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
https://www.n11.com/urun/intel-core...LPKebSI471NYr73SuMowbAGMAh8RaY2hoC9tkQAvD_BwE bunu al vergi falan girer sana iyiceSelam arkadaşlar bu üründe Aliexpress.com'da 3354tl + Kargo dişinda bana extra bir ücret gelecekmi ? Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
aldığında kargo mesajı bölümüne 1 dolar yazmalarını istersen vergi 15 tlyi bulmazSelam arkadaşlar bu üründe Aliexpress.com'da 3354tl + Kargo dişinda bana extra bir ücret gelecekmi ? Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Farkındayim kanka aynen millet tam bilmiyor.aldığında kargo mesajı bölümüne 1 dolar yazmalarını istersen vergi 15 tlyi bulmaz
Dogru gördüm onuda 3.5k lik riske degmez 10700k iyi.Vergi çıkmasa alınır. Bide şey var 3500 liraya 10900k falan o işlemciler alınır ama Eng Sample işlemciler. Üretimde denemesi. İlk örnekler yani.
Link var mı?Vergi çıkmasa alınır. Bide şey var 3500 liraya 10900k falan o işlemciler alınır ama Eng Sample işlemciler. Üretimde denemesi. İlk örnekler yani.