Neler Yeni

i7 10750H+RTX 3060 Laptop mu R5 3600+RTX 3060 Masaüstü mü Daha İyidir?

Alperenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen kirazlı
Arkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum :)
1621523708235.png
1621523720890.png

M.Yusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Muhammet Yusuf Kurhan
Ben kesinlikle masaüstü olandan yanayım. Sebepler;
1-) Bu bileşenlere sahip olan sistemler oyun bilgisayarı olarak geçiyor biliyorsunuz, Laptoplar her zaman masaüstü pc lere kıyasla daha fazla ısınıyor ve daha az performans veriyor.
2-) Masaüstü pc lerde her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğundan istediğin gibi kurcalayabiliyorsun, Laptoplarda yanlış bilmiyorsam içini açamazsın yoksa garanti dışı kalır.
3-) Çoook uzun lafın kısası gerçekten bu bilgisayarı taşıyabilmeliyim diye bir zorunluluğun yoksa masaüstü almalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kesinlikle masaüstü olandan yanayım. Sebepler;
1-) Bu bileşenlere sahip olan sistemler oyun bilgisayarı olarak geçiyor biliyorsunuz, Laptoplar her zaman masaüstü pc lere kıyasla daha fazla ısınıyor ve daha az performans veriyor.
2-) Masaüstü pc lerde her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğundan istediğin gibi kurcalayabiliyorsun, Laptoplarda yanlış bilmiyorsam içini açamazsın yoksa garanti dışı kalır.
3-) Çoook uzun lafın kısası gerçekten bu bilgisayarı taşıyabilmeliyim diye bir zorunluluğun yoksa masaüstü almalısın.
Bütçe kısmına bir şey demiyorum çünkü bütçen yoksa zaten hiç tartışmayalım. Paran hangisine yeterse.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
1080p darboğaz yapar (masaüstü)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Masaüstü o sistem çok kötü.
Daha az paraya 6700xt li sistem var Teknobiyotikte.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
şahsen laptopu tercih ederdim masaüstü kullanıcısıyım ama bütçem kısıtlı oldugu için masaüstü kullanıyorum laptopu her yere götürme özelliği çok iyi daha geçen 1 günlük akrabalarıma gittim sıkıntıdan patladım yani keşke laptopum olsaydı diye

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Isınma olarak fazla sorun olmadığını belirtiyorlar yüksek seviyeli oyunlarda dahi
Bu monster. Ben çok düşünmüyorum isinmayacagi konusuna. Bende monster kullanıyorum. Sogutucuyla gayet iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Alperenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen kirazlı
Bu monster. Ben çok düşünmüyorum isinmayacagi konusuna. Bende monster kullanıyorum. Sogutucuyla gayet iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
anladım bunu da düşüneceğim, özellik olarak şu an da 3060 serisinde iyi bilgisayar gördüğüm kadarıyla

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Laptopu alırdım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Laptopu seçerdim birde altına soğutma aldınmı tamam.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum :)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kasada 8 gb ram var sadece ve sorunlu bir ssd var

arada 2500 tl fark var değer mi değer çünkü masaüstü %20 daha çok performans verir diye düşünüyorum

en azından ekran kartı max-p , max-q olsa laptop ile masaüstü arasındaki performans farkı çok daha fazla olurdu

bu senin kararına bağlı üni falan için kesin laptop alınır ki arada 2500 tl fark var eskiden laptoplar 2 kat pahalıydı şimdi daha ucuz yani tam laptop alma zamanı denilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop alınır ikisi arasından 2500 TL'ye de kendine çok güzel bir soğutmalı stand alırsın kaldı 2300 tl o paraya da şu ekipmanları alırsın ;

mouse : razer deathadder v2
klavye : razer blackwidow v3 / razer huntsman mini / gamakay mk61
kulaklık : hyperx cloud 2
mousepad : 90x40 olabilir

Top Bottom