Ben kesinlikle masaüstü olandan yanayım. Sebepler;
1-) Bu bileşenlere sahip olan sistemler oyun bilgisayarı olarak geçiyor biliyorsunuz, Laptoplar her zaman masaüstü pc lere kıyasla daha fazla ısınıyor ve daha az performans veriyor.
2-) Masaüstü pc lerde her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğundan istediğin gibi kurcalayabiliyorsun, Laptoplarda yanlış bilmiyorsam içini açamazsın yoksa garanti dışı kalır.
3-) Çoook uzun lafın kısası gerçekten bu bilgisayarı taşıyabilmeliyim diye bir zorunluluğun yoksa masaüstü almalısın.
Ben kesinlikle masaüstü olandan yanayım. Sebepler;
1-) Bu bileşenlere sahip olan sistemler oyun bilgisayarı olarak geçiyor biliyorsunuz, Laptoplar her zaman masaüstü pc lere kıyasla daha fazla ısınıyor ve daha az performans veriyor.
2-) Masaüstü pc lerde her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğundan istediğin gibi kurcalayabiliyorsun, Laptoplarda yanlış bilmiyorsam içini açamazsın yoksa garanti dışı kalır.
3-) Çoook uzun lafın kısası gerçekten bu bilgisayarı taşıyabilmeliyim diye bir zorunluluğun yoksa masaüstü almalısın.
Arkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
şahsen laptopu tercih ederdim masaüstü kullanıcısıyım ama bütçem kısıtlı oldugu için masaüstü kullanıyorum laptopu her yere götürme özelliği çok iyi daha geçen 1 günlük akrabalarıma gittim sıkıntıdan patladım yani keşke laptopum olsaydı diye
Arkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
arada 2500 tl fark var değer mi değer çünkü masaüstü %20 daha çok performans verir diye düşünüyorum
en azından ekran kartı max-p , max-q olsa laptop ile masaüstü arasındaki performans farkı çok daha fazla olurdu
bu senin kararına bağlı üni falan için kesin laptop alınır ki arada 2500 tl fark var eskiden laptoplar 2 kat pahalıydı şimdi daha ucuz yani tam laptop alma zamanı denilebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop alınır ikisi arasından 2500 TL'ye de kendine çok güzel bir soğutmalı stand alırsın kaldı 2300 tl o paraya da şu ekipmanları alırsın ;