Bütçe kısmına bir şey demiyorum çünkü bütçen yoksa zaten hiç tartışmayalım. Paran hangisine yeterse.Ben kesinlikle masaüstü olandan yanayım. Sebepler;
1-) Bu bileşenlere sahip olan sistemler oyun bilgisayarı olarak geçiyor biliyorsunuz, Laptoplar her zaman masaüstü pc lere kıyasla daha fazla ısınıyor ve daha az performans veriyor.
2-) Masaüstü pc lerde her parçanın ayrı ayrı garantisi olduğundan istediğin gibi kurcalayabiliyorsun, Laptoplarda yanlış bilmiyorsam içini açamazsın yoksa garanti dışı kalır.
3-) Çoook uzun lafın kısası gerçekten bu bilgisayarı taşıyabilmeliyim diye bir zorunluluğun yoksa masaüstü almalısın.
Laptopu seçerdim çünkü masaüstü gereksiz pahalıArkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Laptopu alırdım. Ancak sogutucuyla beraber.Arkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum
Isınma olarak fazla sorun olmadığını belirtiyorlar yüksek seviyeli oyunlarda dahiLaptopu alırdım. Ancak sogutucuyla beraber.
Bu monster. Ben çok düşünmüyorum isinmayacagi konusuna. Bende monster kullanıyorum. Sogutucuyla gayet iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Isınma olarak fazla sorun olmadığını belirtiyorlar yüksek seviyeli oyunlarda dahi
anladım bunu da düşüneceğim, özellik olarak şu an da 3060 serisinde iyi bilgisayar gördüğüm kadarıylaBu monster. Ben çok düşünmüyorum isinmayacagi konusuna. Bende monster kullanıyorum. Sogutucuyla gayet iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
kasada 8 gb ram var sadece ve sorunlu bir ssd varArkadaşlar selam, bu iki model arasında fikirlerinizi merak ediyorum siz hangisini seçersiniz? Desteğinizi rica ediyorum