Neler Yeni

Çözüldü✓ İ7 13.nesil 4060 laptop önerisi

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
merhaba arkadaşlar bu özelliklerde bir laptop almak istiyorum bir öneriniz olur mu ve ya sizce kasım indirimlerini beklemelimiyim

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
merhaba arkadaşlar bu özelliklerde bir laptop almak istiyorum bir öneriniz olur mu ve ya sizce kasım indirimlerini beklemelimiyim
max bütçeniz nedir ayrıca illa intel lazım değilse amd öneririm daha serin ve stabil çalışmakta güç tüketimi olarak

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
max bütçeniz nedir ayrıca illa intel lazım değilse amd öneririm daha serin ve stabil çalışmakta güç tüketimi olarak
işlemci intel olması lazım kullandığım iş programlarımla daha verimli çalışıyor o yüzden almışken i7 ninde altına düşmek istemiyorum

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
tamam hocam max bütçeniz nedir peki
40-50 arası yani 50 nin üstüne çıkmak istemiyorum diyeyim daha doğrusu o yüzden dedim kasım fırsatları beklemelimiyim değecek bir indirim yakalar mıyım acaba

Hermitus

80+ Bronze

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
ya acer ve monster la ilgili beni çook tribe soktular ben markalara çok soğuk bakmıyordum ama biraz daha msi asus odaklı ol falan muhabbetleri çok yaptılar ama bu modelide bulduklarımla kıyasa alıcam yine deneyimini söylersen çok sevinirim

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna

Hermitus

80+ Bronze
ya acer ve monster la ilgili beni çook tribe soktular ben markalara çok soğuk bakmıyordum ama biraz daha msi asus odaklı ol falan muhabbetleri çok yaptılar ama bu modelide bulduklarımla kıyasa alıcam yine deneyimini söylersen çok sevinirim
bu bütçede düzgün bir msi bulamazsınız hocam. katana falan bulursunuz sanırım ama o modeli predatorla karşılaştırmak mantıksız.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tuna
bu bütçedeki msi asus cihazları attığımız cihazlara göre cok daha kötüler hocam hem soğutma hemde özellik olarak haberiniz olsun

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçedeki msi asus cihazları attığımız cihazlara göre cok daha kötüler hocam hem soğutma hemde özellik olarak haberiniz olsun
evet fark ettim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTHV...SOAID&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im şu ürünü takp ediyordum bundada tek fan çok ısınıyor falan diyorlar

illa intel alınıcaksa en iyisi neo 16 bu arada loqu cok önermem bu bütçede
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTHV...SOAID&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im bununla kıyaslayıncada neo 16 mıdır dersin

amd yi biraz araştırmam lazım programlarla bir sıkıntı yaşarmıyım diye bu attığın iyimiş evet

Son düzenleme:

Hermitus

80+ Bronze
teşekkür ederim

evet fark ettim https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTHV...SOAID&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im şu ürünü takp ediyordum bundada tek fan çok ısınıyor falan diyorlar

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTHV...SOAID&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it_im bununla kıyaslayıncada neo 16 mıdır dersin

amd yi biraz araştırmam lazım programlarla bir sıkıntı yaşarmıyım diye bu attığın iyimiş evet
cyborg rezil bir model neo 16 ile ismini yan yana yazarak bile neo 16'ya ayıp etmişsiniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,368
Üyeler
163,485
Son üye
gökhanaysan
Top Bottom