I7 14700HX sıcak çalışan bir islemci.merhaba hp victus bi laptop aldım boşta 60-63 derece arası calisiyor fan sesi nerdeyse hiç gelmiyor sizce bi poblem var mı calişma masasının üstünde kullanıyorum odam odam dada yazın terliyorum
balance modundayim işlemcide 0.140 underwold war
hocam 50 wat a limitledim ürün 4 günlükI7 14700HX sıcak çalışan bir islemci.
Termal macun bakımını yap, laptop soğutucu al ve işlemciyi 50 watta limitle. Sıcaklıklar 15 derece düşer.
I7 14700HX sıcak çalışan bir islemci.
Termal macun bakımını yap, laptop soğutucu al ve işlemciyi 50 watta limitle. Sıcaklıklar 15 derece düşe
balanced modda13500h kullanıyorum bosta 50-55 civarlarında performance modunda 14700hx icin normal gibi sicaklik
balance modda benim bilgisayarım daha cok isiniyor çünkü performance modunda fanlar 50 dereceye veya 40-45 dereceye düsene kadar calisiyor ancak balance modda 70 derecelerden sonra fan hızlı dönmeye basliyor bundan dolayı bilgisayarın daha sıcak calısıyor olabilir. performance modunda dene istersen.Ancak dedigim gibi fan sesi artar performance modundabalanced modda
zaten blance modda fan açmiyor bile nerdeyse web tarayıcısında gezinirkenbalance modda benim bilgisayarım daha cok isiniyor çünkü performance modunda fanlar 50 dereceye veya 40-45 dereceye düsene kadar calisiyor ancak balance modda 70 derecelerden sonra fan hızlı dönmeye basliyor bundan dolayı bilgisayarın daha sıcak calısıyor olabilir. performance modunda dene istersen.Ancak dedigim gibi fan sesi artar performance modunda
2500RMPdeğerler normal hocam boşta fan açmıyor demişsiniz fan açmazsa işlemci ısınır zaten
fan yükte değilse sıcaklıklar normal gözüküyor
2500rpmfan yükte değilse sıcaklıklar normal gözüküyor