Sonucu yazarsan sevinirim.güncelledim şimdi tekrar deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı nedir?malesef yine aynı performans
Sonucu yazarsan sevinirim.güncelledim şimdi tekrar deneyeceğim
Ekran kartı nedir?malesef yine aynı performans
Hata raporunu tekrar okuduğumda sizden bu sürücüyü güncellemenizi istiyor:rx 580 8 gb msi
İndirip kurar mısın?Hata raporunu tekrar okuduğumda sizden bu sürücüyü güncellemenizi istiyor:
Link burada :Hata raporunu tekrar okuduğumda sizden bu sürücüyü güncellemenizi istiyor:
İndirip kurar mısın?
galiba kurulduHata raporunu tekrar okuduğumda sizden bu sürücüyü güncellemenizi istiyor:
İndirip kurar mısın?
Link burada :
ama yine aynı hataHata raporunu tekrar okuduğumda sizden bu sürücüyü güncellemenizi istiyor:
İndirip kurar mısın?
Link burada :
Evet, Dos ortamında kuruluyor bu driver. Yeniden başlatıp deneyin.galiba kuruldu
ama yine aynı hata
Geriye, varsa Win 11 güncellemeleri ekran kartı driveri kaldı. Ve anakartın sayfasında "Other Drivers" sekmesinde güncellenmeyen sürücüler kaldı. Bence sisteminiz düzelecektir. Yavaş yavaş tüm adımları yapın.evet program düzeldi fakat oyun performansım hala aynı
sıvı soğutma yanlış takmış olabilirmisin knkaheh şimdi çalıştırdım 50-60 arası üstüne çıkmıyor
windows 10 kullanıyorumGeriye, varsa Win 11 güncellemeleri ekran kartı driveri kaldı. Ve anakartın sayfasında "Other Drivers" sekmesinde güncellenmeyen sürücüler kaldı. Bence sisteminiz düzelecektir. Yavaş yavaş tüm adımları yapın.
Not: İnternet hızınızında buna etki edeceğini unutmayın. Ping değerlerinizi kontrol edin.
yok hayır sıvı soğutmayı zaten kullanıyordum sadece anakart işlemci ram değiştimBir de çok uç bir örnek ama, işlemci üzerine soğutucuyu takarken alttaki şeffaf korumayı çıkarmadıysanız soğutma gerçekleşmez ve sıcaklık artar. Bazen unutulabiliyor kontrol edin derim.
sisteme format atmamıştım belki önceki driverler ile yeni driverler çakışıodur die format attım şuanda ilk valoyu indirdim 600-700 fps arası alıyorum şimdi cs yi indiriyorum bakalım düzelmişmiGeriye, varsa Win 11 güncellemeleri ekran kartı driveri kaldı. Ve anakartın sayfasında "Other Drivers" sekmesinde güncellenmeyen sürücüler kaldı. Bence sisteminiz düzelecektir. Yavaş yavaş tüm adımları yapın.
Not: İnternet hızınızında buna etki edeceğini unutmayın. Ping değerlerinizi kontrol edin.
kanka sen valoyu yükleyip test atarmısınyok hayır sıvı soğutmayı zaten kullanıyordum sadece anakart işlemci ram değiştim
sisteme format atmamıştım belki önceki driverler ile yeni driverler çakışıodur die format attım şuanda ilk valoyu indirdim 600-700 fps arası alıyorum şimdi cs yi indiriyorum bakalım düzelmişmi
üstde yazdım şimdi formatladım pc yi driverlerini vs herşeyi kurdum valoyu indirip baktım 600-700 arası normal alıyorum şimdi tekrardab cs yi indiriyorum ona bakıcam umarım düzelmiştir sorunkanka sen valoyu yükleyip test atarmısın