güncelledikten sonra bu olay düzelirmi pekiMerhaba. Öncelikle geçmiş olcun. Anakart Bios güncellemesini yapmanız gerekiyor. Çoğu anakart firması, sahip olduğunuz sorunlu işlemci için Bios güncellemesi yayınladı. Hala gelmediyse sabretmekten başka şansınız yok. Mobil işlemcilerde bu sorun yok ama masaüstü sistemlerde 13 ve 14. nesil işlemcilerde bu hata var maalesef.
edit : şimdi baktım Msi işlemci ile ilgili bios güncellemesni 11 Kasım'da (Update CPU Microcode 0x12B) paylaşmış
allah allahhh ben anlamadım nasıl düzelticem bunu benBu dahada imkansız
Bence yanlış seçenektekini osd de göstere tıkladıngüncelledikten sonra bu olay düzelirmi peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
allah allahhh ben anlamadım nasıl düzelticem bunu ben
Lütfen panik yapmayın, Bios güncellemesini yapın düzelecektir sorununuz.güncelledikten sonra bu olay düzelirmi peki
allah allahhh ben anlamadım nasıl düzelticem bunu ben
kullanıdğım anakartı konuda söylemiştim ben pek anlamıyorum yardımcı olma şansınız varmı acabaLütfen panik yapmayın, Bios güncellemesini yapın düzelecektir sorununuz.
hangilerini seçmem gerekiyorBence yanlış seçenektekini osd de göstere tıkladın
ss atarmısınkullanıdğım anakartı konuda söylemiştim ben pek anlamıyorum yardımcı olma şansınız varmı acaba
hangilerini seçmem gerekiyor
Evet, bu dosyayı indirip güncelleyin.en son sürüm bu gözüküyor bunumu indirip biosu güncelleyeyim