Yardım I7 14700K düşük fps sorunu

hocam bu msi afterburner ın kurmanın faydası ne bilmediğmden soruyorum
Her şeyin değerini gösteriyor

örnek: ekran kartı derecesi, kullanımı veya işlemci derecesi, kullanımı, ghzi faslan filan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok hayır yeni format attım
bvence valorant yükle değerleri at sonra tekrr yardım edeyim

Bu sivi sogutucuyla Bu islemcinin Calismasi mucize bu islemciye 360 dayanmiyor Giris seviye 240 sogutmaz ki

o soğutucuyla o işlemciyi kullanırsan kışın doğalgaz faturası ödemene gerek kalmaz tüm apartmanı ısıtırsın sıcacık mis gibi

Bu sivi sogutucuyla Bu islemcinin Calismasi mucize bu islemciye 360 dayanmiyor Giris seviye 240 sogutmaz ki
bugün aldım zaten daha yeni çalıştırdım

o soğutucuyla o işlemciyi kullanırsan kışın doğalgaz faturası ödemene gerek kalmaz tüm apartmanı ısıtırsın sıcacık mis gibi
abo

öyle gösteriyor ama

bugün aldım zaten daha yeni çalıştırdım

abo

öyle gösteriyor ama
yanlışlık var

Hocam islemci yeniyse iade edin bu Sorunlu Ateş topu ile ugrasilmaz

Merhaba. Öncelikle geçmiş olcun. Anakart Bios güncellemesini yapmanız gerekiyor. Çoğu anakart firması, sahip olduğunuz sorunlu işlemci için Bios güncellemesi yayınladı. Hala gelmediyse sabretmekten başka şansınız yok. Mobil işlemcilerde bu sorun yok ama masaüstü sistemlerde 13 ve 14. nesil işlemcilerde bu hata var maalesef.
edit : şimdi baktım Msi işlemci ile ilgili bios güncellemesni 11 Kasım'da (Update CPU Microcode 0x12B) paylaşmış

Ekler

• 1.png
    1.png
    17.9 KB · Hit: 40
arkadaşlar ben olayı anladım. Hem düşük derece hem düşük performans. Muhtemelen işlemcinin ısınmasını azaltmak için performans kısıtlıyor BIOS. Bu yüzden konudaki düşük fps sorunu var ve bu yüzden 60 derecede çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri