i7 14700k render pc önerisi

Reaksiyon skoru
4
selamlar, i7 14700k işlemcili render pc kurmayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım eski soketleri kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz anlamadım bilgi kirliliği var biraz yanına almak istediğim anakart uyumlu mudur iyi midir?

full toplamak istediğim sistem

ramler 64gb olcak. şuanki kasamda corsair carbide spec delta kasam var artı olarak rtx3060, ekstra depolamalarım var video editor olduğum için ekran kartını önemsemedim işlemci daha önemli benim için.

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png

selamlar, i7 14700k işlemcili render pc kurmayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım eski soketleri kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz anlamadım bilgi kirliliği var biraz yanına almak istediğim anakart uyumlu mudur iyi midir?

full toplamak istediğim sistem

ramler 64gb olcak. şuanki kasamda corsair carbide spec delta kasam var artı olarak rtx3060, ekstra depolamalarım var video editor olduğum için ekran kartını önemsemedim işlemci daha önemli benim için.

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
Soba değil Render sistemi lazımsa AMD 7000 serisi işlemci kullan derim şahsen. R9 7950X daha mantıklı bir tercih mesela 😀

Parçalar uyumlu bir sorun olmaz. Sadece belki bios güncellemen gerekebilir 14700k için ama o da belki.

980 Pro yerine bunu al geç derim. Fiyat farkına değmez Samsung için.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki Z790 daha iyi olabilir eğer bütçen artıyorsa.

Parçalar uyumlu bir sorun olmaz. Sadece belki bios güncellemen gerekebilir 14700k için ama o da belki.

hocam teşekür ederim kioxa tercihimdir o halde, bios çok gerekli mi? yapmaya çekiniyorum çünkü

aralarında çok bi fark yok ya aynı fiyat zaten

Son düzenleme:
Geri