Bütçe tam olarak ne kadar ?7800x3d alcam gibi duruyor i7 14700k çekirdek sayısı beni cezbetti ama 7800x3d daha demekki
Bütçe tam olarak ne kadar ?7800x3d alcam gibi duruyor i7 14700k çekirdek sayısı beni cezbetti ama 7800x3d daha demekki
50k biraz aşağı yukarı oynayabilirBütçe tam olarak ne kadar ?
57K olursa 4070Ti Süper li iyi bir hazır sistem vardı o bütçede.
Herkes onu dedi 7800x3d alcam 16 çekirdek az gibi gelmişti ama yetiyo demekkiOyun için se tartışmasız 7800X3D.
4070s de 12gb vram var rtx özelliği olmasa ortalamada 7800xt daha iyi oyunu bırak render testlerinde bile 7800xt daha iyi.57K olursa 4070Ti Süper li iyi bir hazır sistem vardı o bütçede.
50K ya da 4070 Süper gelir rahat. 7800XT yine alınmaz bence.
Knk 50k rtx 4070 süper toplamayı denedim olmadı rtx 4070 süper zaten 30k 7800xt fiyatına göre iyi geldi 16gb vram olması57K olursa 4070Ti Süper li iyi bir hazır sistem vardı o bütçede.
50K ya da 4070 Süper gelir rahat. 7800XT yine alınmaz bence.
İşte 7800xt 16gb vram var bide fiyatı ucuz knk4070s de 12gb vram var rtx özelliği olmasa ortalamada 7800xt daha iyi oyunu bırak render testlerinde bile 7800xt daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
52k ya 7800x3d 4070super çıkıyor. Sistem attım arada kaynadıysaKnk 50k rtx 4070 süper toplamayı denedim olmadı rtx 4070 süper zaten 30k 7800xt fiyatına göre iyi geldi 16gb vram olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte 7800xt 16gb vram var bide fiyatı ucuz knk
Knk a serisi anakart ekran kartının markası palit ben güvenemiyorum. Böyle dediğin gibi topluyon ama parçalar dandik oluyor ben parça kalitesi orta olsun iştiyom oradaki markaları hiç kullanmadım ondan güvenemiyorumAttığım hazır sisteme görseldeki özelleştirmeleri yap 52,636TL ye al geç. 4070 super ve 7800xt arasındaki farkSuper 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Burda duymamış veya kullanmamış olabileceğin tek marka palit diye düşünüyorum. Kalan hepsi güvenebileceğiniz ve güzel markalar. İllaki görmüş veya duymuşsundur. Palitin dual serisi soğutma konusunda çok güzel denemez ama kötü denmeyecek seviyede güzel. Güvenme konusunda bir sıkıntı yaşamıyacağınıza emin olabilirsiniz. Diğer arkadaşlarda değerlendirebilir. Anakart A serisi değil bu arada X serisiKnk a serisi anakart ekran kartının markası palit ben güvenemiyorum. Böyle dediğin gibi topluyon ama parçalar dandik oluyor ben parça kalitesi orta olsun iştiyom oradaki markaları hiç kullanmadım ondan güvenemiyorum
Pardon güzel anakart varmış yeni gördüm güzel sistem Bi tek palit sıkıntı çıkartırmı acaba52k ya 7800x3d 4070super çıkıyor. Sistem attım arada kaynadıysa
Palit pisman eder mi? diye düşünüyorumBurda duymamış veya kullanmamış olabileceğin tek marka palit diye düşünüyorum. Kalan hepsi güvenebileceğiniz ve güzel markalar. İllaki görmüş veya duymuşsundur. Palitin dual serisi soğutma konusunda çok güzel denemez ama kötü denmeyecek seviyede güzel. Güvenme konusunda bir sıkıntı yaşamıyacağınıza emin olabilirsiniz. Diğer arkadaşlarda değerlendirebilir. Anakart A serisi değil bu arada X serisi
Sistem iyi olmuş ama ssd çöp 1700 hız benim hdd kadarBurda duymamış veya kullanmamış olabileceğin tek marka palit diye düşünüyorum. Kalan hepsi güvenebileceğiniz ve güzel markalar. İllaki görmüş veya duymuşsundur. Palitin dual serisi soğutma konusunda çok güzel denemez ama kötü denmeyecek seviyede güzel. Güvenme konusunda bir sıkıntı yaşamıyacağınıza emin olabilirsiniz. Diğer arkadaşlarda değerlendirebilir. Anakart A serisi değil bu arada X serisi