Neler Yeni

Çözüldü✓ i7 14700KF Boşta ve oyunda yüksek sıcaklıkta çalışıyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Evet hocam çok yüksek ihtimalle. Pompa arızası devirdaim yapmıyor gibi gözüküyor. (Eğer montaj doğru yapıldıysa.) Soğutucu bakırın üstündeki jelatini çıkardınız umarım ben de daha önce bir çok montaj yapmama rağmen böyle hata yapmıştım :)
Evet işlemci kendi kendini pişiriyor soğutucuda tık yok
Umarım işlemci kaynaklı değildir tek umudum o

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Jelatin yoktu, daha dün bizzat macun yeniledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Evet hocam çok yüksek ihtimalle. Pompa arızası devirdaim yapmıyor gibi gözüküyor. (Eğer montaj doğru yapıldıysa.) Soğutucu bakırın üstündeki jelatini çıkardınız umarım ben de daha önce bir çok montaj yapmama rağmen böyle hata yapmıştım :)
hic ellemedim, böyle takili

Ekler

• IMG_20241028_203751[1].jpg
    IMG_20241028_203751[1].jpg
    871.2 KB · Hit: 20

Baran2024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran Bayram
Hocam, kullanmış olduğunu işlemci soğutucusunu arattım pek tavsiye edilen ve memnun kalınan bir soğutucu olmadığını görüyorum. Sorunun işlemciden olacağına ihtimal vermem, elinizde stok fan varsa takıp boşta işlemci sıcaklığını gözden geçirin, bence soğutucu sorununu hallettiğinizde düzelecektir...

Menchiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
Kaspersky ile virüs taraması yapın, görev yöneticisini açıp kapayın bakalım soğuyacak mı zamanında bana da olmuştu virüs varmış temizlenince sorun kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Hocam, kullanmış olduğunu işlemci soğutucusunu arattım pek tavsiye edilen ve memnun kalınan bir soğutucu olmadığını görüyorum. Sorunun işlemciden olacağına ihtimal vermem, elinizde stok fan varsa takıp boşta işlemci sıcaklığını gözden geçirin, bence soğutucu sorununu hallettiğinizde düzelecektir...
Maalesef elimde boş bir fan yok, Bende sorunun soğutmada olduğunu düşünüyorum fakat bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaspersky ile virüs taraması yapın, görev yöneticisini açıp kapayın bakalım soğuyacak mı zamanında bana da olmuştu virüs varmış temizlenince sorun kalmadı
Taradım, bir şey çıkmadı. Birde sıfırladım pcyi sorun devam ediyor

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
360mm bi sıvı soğutma çalışıyorsa sorun donanımsal olsa bi 75 derece bence çok zor dereceler, yüksek ihtimalle sıvı soğutucunun pompası bozuk.

Menchiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Arda
Maalesef elimde boş bir fan yok, Bende sorunun soğutmada olduğunu düşünüyorum fakat bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taradım, bir şey çıkmadı. Birde sıfırladım pcyi sorun devam ediyor
Bir arkadaşınızdan rica edip onun bilgisayarında deneyebilirsiniz işlemciyi, eğer ondada devam ediyorsa sorunun işlemcide olduğunu %100 anlarsınız bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Bir arkadaşınızdan rica edip onun bilgisayarında deneyebilirsiniz işlemciyi, eğer ondada devam ediyorsa sorunun işlemcide olduğunu %100 anlarsınız bence
Deneyebilir miyim emin değilim, ama calisacagim

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Deneyebilir miyim emin değilim, ama calisacagim
Bence en kolay olarak mahallenizdeki bi bilgisayarcıya götürün, sorunu anlatın gözünüzün önünde bi fan takıp test edin ama aman dikkat kasayla bilgisayarcıyı tek bırakmayın. Hiç olmadı vatanın teknik destek bölümüne götürebilirsin, yardımcı olacaklardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Bence en kolay olarak mahallenizdeki bi bilgisayarcıya götürün, sorunu anlatın gözünüzün önünde bi fan takıp test edin ama aman dikkat kasayla bilgisayarcıyı tek bırakmayın. Hiç olmadı vatanın teknik destek bölümüne götürebilirsin, yardımcı olacaklardır.
direkt vatan bilgisayara götürmeyi düşünüyorum. En sağlıklı çözüm bu olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
chickinsout
Güncelleme: Bilgisayarı Vatan bilgisayara götürdük, sorunun soğutucuda olduğu kesinleşti. Değişim/İade için gerekli talebi oluşturduk.

Top Bottom