Y yasssofe 80+ Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 399 Dahası Reaksiyon skoru 128 İsim yusuf bolat 15 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 MuratTheFounderOfGariban yazmış: Berbat. Çok kötü hemde o derece berbat Devamı için tıklayın... Oooo tm ozaman swnin önerdigin simdi 400 e cikti artiyorda herkes yuksek teklif veriyir en son nereye ulasacak bakalaim
MuratTheFounderOfGariban yazmış: Berbat. Çok kötü hemde o derece berbat Devamı için tıklayın... Oooo tm ozaman swnin önerdigin simdi 400 e cikti artiyorda herkes yuksek teklif veriyir en son nereye ulasacak bakalaim
MuratTheFounderOfGariban 80+ Titanium Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22,436 Dahası Reaksiyon skoru 12,203 İsim Murat Orhan 15 Nisan 2023 #28 yasssofe yazmış: Oooo tm ozaman swnin önerdigin simdi 400 e cikti artiyorda herkes yuksek teklif veriyir en son nereye ulasacak bakalaim Devamı için tıklayın... Bulamazsan marketplaceden 5 6 tane ssd cek at bana bunu al derim ben. 200den 400e kadar fiyatı olanlardan yollarsın
yasssofe yazmış: Oooo tm ozaman swnin önerdigin simdi 400 e cikti artiyorda herkes yuksek teklif veriyir en son nereye ulasacak bakalaim Devamı için tıklayın... Bulamazsan marketplaceden 5 6 tane ssd cek at bana bunu al derim ben. 200den 400e kadar fiyatı olanlardan yollarsın