Neler Yeni

İ7-3770 İşlemciye Ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
1000
bende i7-3770 işlemci 16 gb ram var bu işlemcinin yanına ekran kartı önerir misiniz? ben amd R9 380 veyada GTX 960 almayı düşünüyorum daha iyi fiyat performans bir ekran kartı varsa önerir misiniz? ikinci el alıcam

2 üründe yaramaz biraz daha para koy 1500 a kadar git rx570 al daha iyi

onuda düşünmüştüm fakat piyasadaki nerdeyse rx seri kartlarda mining yapilmış o yüzden almak istemedim
Dostum dedigin kartlar nuhnebiden kalma r9 380 ve gtx 960 ın kaçıncı sahibi olucaksın onuda hesaba kat kart kaç kez el degiştimiştir sonuçta baya eski kart bunlar mining bile olsa 570 iyi bir kart o paralara

Dostum dedigin kartlar nuhnebiden kalma r9 380 ve gtx 960 ın kaçıncı sahibi olucaksın onuda hesaba kat kart kaç kez el degiştimiştir sonuçta baya eski kart bunlar mining bile olsa 570 iyi bir kart o paralara
haklısın aslında peki rx 570 8 gb lıkmı alayım 4 gb lıkmı performans kaybı varmı aralarında

RX 570 dışı alınmaz şu an

haklısın aslında peki rx 570 8 gb lıkmı alayım 4 gb lıkmı performans kaybı varmı aralarında
Aşırı para baglamana gerek yok en ucuz buldugun düzgün 570 i al zaten 6 ay yada 1 sene sonra sistemini komple yenilemen gerekiyor zaten işlemcin vs aşırı eski ileride istedigin oyunları rahatça oynayamazsınız

Aşırı para baglamana gerek yok en ucuz buldugun düzgün 570 i al zaten 6 ay yada 1 sene sonra sistemini komple yenilemen gerekiyor zaten işlemcin vs aşırı eski ileride istedigin oyunları rahatça oynayamazsınız
ben sadece valorant gta 5 tarzı oyunlar oynuyorum valorantta 250 fps falan alsam yeter zaten bu sistem aldırır 2 yıl götürür gibi

ben sadece valorant gta 5 tarzı oyunlar oynuyorum valorantta 250 fps falan alsam yeter zaten bu sistem aldırır 2 yıl götürür gibi
Rx570 al bütçene göre en iyi o var bu arada almadan önce konu aç.8gb modeli bulamazsın o civarlara daha pahalı oluyor o yüzden 4gblık alıcaksın mecbur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,527
Üyeler
173,389
Son üye
xyzj
Geri