Performans olarak 3770 daha iyidir bence ama iki işlemciyi de önermem, onun yerine 10100f öneririm.Gaming olarak hangisi iyi? Youtube da fps sonuçlarına baktım İ3 daha iyi gozüküyor ama işlemci kullanımı oranlarında baya fark var İ3 çoğu oyunda 100% kullanılıyor bu yüzden kararsız kaldım. Aralarında 15 birimlik fark var.
4 core 4 thread olduğundan %100 kullanılıyor o yüzden alınmaz i3 10100f e yönelinGaming olarak hangisi iyi? Youtube da fps sonuçlarına baktım İ3 daha iyi gozüküyor ama işlemci kullanımı oranlarında baya fark var İ3 çoğu oyunda 100% kullanılıyor bu yüzden kararsız kaldım. Aralarında 15 birimlik fark var.
Aşması mümkün değil. Aynı fiyattalar.bütçemi aşıyor biraz o ama yinede teşekkürler
ikiside alınmaz 10100f alınGaming olarak hangisi iyi? Youtube da fps sonuçlarına baktım İ3 daha iyi gozüküyor ama işlemci kullanımı oranlarında baya fark var İ3 çoğu oyunda 100% kullanılıyor bu yüzden kararsız kaldım. Aralarında 15 birimlik fark var.
10100f alman senin için daha iyi olur verdiğin modeller güncellikten uzak modellerdir.Gaming olarak hangisi iyi? Youtube da fps sonuçlarına baktım İ3 daha iyi gozüküyor ama işlemci kullanımı oranlarında baya fark var İ3 çoğu oyunda 100% kullanılıyor bu yüzden kararsız kaldım. Aralarında 15 birimlik fark var.