Neler Yeni

r5 5600x mi daha iyi yoksa r5 5600mi

Bünyamina

80+ Platinum
bilmediğin ürün değil sen bilmiyosun , id cooling zoomflow 360xt ile aynı ürün
Ben bilmediğimden bahsetmiyorum ne alaka ?
En dandik kule tipi fan bile 5600 gibi işlemciye yeterliyken böyle bir ürün neden alsın ki ?
Sıvı soğutucuyu uzun yıllar kullanacağının garantisi de yok.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,525
İsim
Kerem Çavuş
Ben bilmediğimden bahsetmiyorum ne alaka ?
En dandik kule tipi fan bile 5600 gibi işlemciye yeterliyken böyle bir ürün neden alsın ki ?
Sıvı soğutucuyu uzun yıllar kullanacağının garantisi de yok.
En dandik kule tipi yeterli diyip sıvı soğutmayla aynı fiyat olan hava soğutma atmışsın , kendi önerdiğinle söylediğinin alakası yok

Bünyamina

80+ Platinum
En dandik kule tipi yeterli diyip sıvı soğutmayla aynı fiyat olan hava soğutma atmışsın , kendi önerdiğinle söylediğinin alakası yok
O sıvı soğutmayı almak yerine o bütçeyi illa harcayacaksa o fanı tercih etsin diye attım. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayabilirsin.
Yukarıda da belirtmiştim 550tl lik fanı zaten.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,525
İsim
Kerem Çavuş
O sıvı soğutmayı almak yerine o bütçeyi illa harcayacaksa o fanı tercih etsin diye attım. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayabilirsin.
Yukarıda da belirtmiştim 550tl lik fanı zaten.
konuşmuş olmak için konuşma o yorumu zaten beğendim , sen bilmediğin ürüne laf attın ben de sana öğrettim bu kadar basit

Bünyamina

80+ Platinum
konuşmuş olmak için konuşma o yorumu zaten beğendim , sen bilmediğin ürüne laf attın ben de sana öğrettim bu kadar basit
Teşekkür ederim bu bilgi için. Bende sana bu video ve bu kule tipi fanı attım. İzle araştır sende o fan ve sıvı soğutma manyaklığı hakkında bilgi sahibi ol.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,525
İsim
Kerem Çavuş
Teşekkür ederim bu bilgi için. Bende sana bu video ve bu kule tipi fanı attım. İzle araştır sende o fan ve sıvı soğutma manyaklığı hakkında bilgi sahibi ol.
bende peerless assasin de , phantom spirit de var , senin gibiler markayı bile bilmiyorken ben testini yapıp forumdakilere aldırıyordum , sen geriye sarıp sarıp izle videonu

Bünyamina

80+ Platinum
bende peerless assasin de , phantom spirit de var , senin gibiler markayı bile bilmiyorken ben testini yapıp forumdakilere aldırıyordum , sen geriye sarıp sarıp izle videonu
Arkadaşın sıcaklık sorununu uyguna çözmek varken böyle bir sıvı soğutmayı önermekte ayrı bir ironi olsa gerek.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,525
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşın sıcaklık sorununu uyguna çözmek varken böyle bir sıvı soğutmayı önermekte ayrı bir ironi olsa gerek.
hem okuduğunu anlamıyorsun hem de 1 sayfa geriye dönüp bile bakmadan bol keseden sallıyorsun , sıvı soğutmayı kendi alacağını söylemiş ben de iyi ürün olduğunu söyledim , sen de bilmediğin ürünü kötüledin ben de buna karşı çıktım , konu bu kadar basit aslında uzatmanın bir anlamı yok , id coolingin ürünü olduğunu bilmiyodum demen yeterliydi

Bünyamina

80+ Platinum
hem okuduğunu anlamıyorsun hem de 1 sayfa geriye dönüp bile bakmadan bol keseden sallıyorsun , sıvı soğutmayı kendi alacağını söylemiş ben de iyi ürün olduğunu söyledim , sen de bilmediğin ürünü kötüledin ben de buna karşı çıktım , konu bu kadar basit aslında uzatmanın bir anlamı yok , id coolingin ürünü olduğunu bilmiyodum demen yeterliydi
Doğrudur kusura bakma ben insanların fazla para vermelerini istemiyorum uyguna çözmek varken.
Evet o ürün hakkında bilgi sahibi değilim.
Tabi sen harcatmak istiyor olabilirsin buna itirazım yok. Attığım fanın da daha iyi ve uzun yıllar kullanacağı kanaatindeyim.

Jhii

80+
@Cavuskerem hocam konudan bağımsız bende r5 5600x var, sizce peerless assassin mi phantom spirit mi almalıyım? Sıvı soğutma tercih etmeme sebebim ise fan a göre daha çok bakım istemesi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,525
İsim
Kerem Çavuş
@Cavuskerem hocam konudan bağımsız bende r5 5600x var, sizce peerless assassin mi phantom spirit mi almalıyım? Sıvı soğutma tercih etmeme sebebim ise fan a göre daha çok bakım istemesi.
phantom spirit 7 bakır boruya sahip , peerless assasin 6 bakır borulu o yüzden phantom bir tık daha performanslı ama yakın fiyata frost commander da var ona da bir bak istersen

grasdiyas

80+ Silver
overclock yapmak istiyorsan güzel bi anakartın varsa x al bence cb 23 te şansa bağlı silikon iyi denk gelirse 12k puanları görebilirsin ama fps arttırmıyor pek

Top Bottom