Yardım i7-3770T veya i7-2700K veya lga 1155 pin işlemci satacak varmı ?

Letgo gibi yerlerden bulabilirsin.

çin hala gönderim yapıyormu bilmiyorum ama aliexpressden i5-3470 aldım ben 140 liraya gayet uygun fiyatı vardı gönderim varsa ALABİLİRSİN

1 ay sürer onun gelmesi veya daha fazla.
AMA UCUZA GELDİ O ZAMAN LETGO VE SAHİBİNDENDE SATILMIYORDU SATILSADA ALDIĞIM FİYATIN 2 KATI FELANDI 300 E BULABİLİYODUM BEN ŞUAN RX 580 İLE KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SIKINTI FELANDA ÇIKMADI MİS GİBİ ALDIM DEĞDİ YANİ BEKLEMEME

AMA UCUZA GELDİ O ZAMAN LETGO VE SAHİBİNDENDE SATILMIYORDU SATILSADA ALDIĞIM FİYATIN 2 KATI FELANDI 300 E BULABİLİYODUM BEN ŞUAN RX 580 İLE KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SIKINTI FELANDA ÇIKMADI MİS GİBİ ALDIM DEĞDİ YANİ BEKLEMEME
Şuan 600 tl aliexpreste

Şuan 600 TL aliexpreste
hangi işlemci alıcaksınız i7-3770 alıcaksanız o biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan 600 TL aliexpreste
3470 işlemci iş görür ise bence gayet iyi benim için şuan 200 liraya var yeni kullanıcı getirir isen şahsen ben öyle yaptım iki gmail vardı ikisinide kayıt yaptım kupon aldım ve 140 liraya düştü bi bakabilirsin sende

hangi işlemci alıcaksınız i7-3770 alıcaksanız o biraz pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3470 işlemci iş görür ise bence gayet iyi benim için şuan 200 liraya var yeni kullanıcı getirir isen şahsen ben öyle yaptım iki gmail vardı ikisinide kayıt yaptım kupon aldım ve 140 liraya düştü bi bakabilirsin sende
10 mail açar beleşe getirririm girme aklıma :))

10 mail açar beleşe getirririm girme aklıma :))
öyle olmuyo hacı bir kişi davet ediyosun toplu çek veriyor 5 6 tane ilk başka kullanıyosun daha sonra davet ettğin arkadaşın harcadıktan sonr ageliyor yani bir kez kullanabiliyorsun oda en fazla 70 lira oluyodu heralde ben 40 lira olanını harcayabildim 3470 size yeterli değilmi ondan sipariş verin gitsin

öyle olmuyo hacı bir kişi davet ediyosun toplu çek veriyor 5 6 tane ilk başka kullanıyosun daha sonra davet ettğin arkadaşın harcadıktan sonr ageliyor yani bir kez kullanabiliyorsun oda en fazla 70 lira oluyodu heralde ben 40 lira olanını harcayabildim 3470 size yeterli değilmi ondan sipariş verin gitsin
1 2 ay bekleyecek halim yokki bana 2 3 günlük bekleyebileceğim bekleyip alacağım işlemci lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,324
Üyeler
187,182
Son üye
besyuzonalti
Geri