i7 3930k 2.el işlemci

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
sizce 430 Tl 2.el fiyat icin iyi mi? kullanimi hakkinda bilgim yok elden alicam dolar bu haldeyken mecbur 2. el topliycaz gibi ama 2.el piyasasından pek bi haberim yok yardımlarınız için simdiden teşekkürler

Bence o fiyata çok iyi yani anakart da varsa. Hâlâ daha alınabilir bir işlemci o fiyata.

Hatta 6/12 çekirdek olduğu için bence hiç kaçırma direkt al, belki bozuk olabilir o fiyata cidden çok iyi.

Bence o fiyata çok iyi yani anakart da varsa. Hâlâ daha alınabilir bir işlemci o fiyata.

Hatta 6/12 çekirdek olduğu için bence hiç kaçırma direkt al, belki bozuk olabilir o fiyata cidden çok iyi.
anakart yok ben ilk defa pc topliycamda arastirmami yapmistim ama dolar artinca mecbur 2.el bakmak zorunda kaldim

anakart yok ben ilk defa PC topliycamda arastirmami yapmistim ama dolar artinca mecbur 2.el bakmak zorunda kaldim
Fiyat yine de çok iyi, bir de overclock yapılabilecek bir anakart alırsan 2. el ve sorunsuz çalışırsa yıllarca mutlu bir şekilde kullanmaya devam edersin.

sizce 430 TL 2.el fiyat icin iyi mi? kullanimi hakkinda bilgim yok elden alicam dolar bu haldeyken mecbur 2. el topliycaz gibi ama 2.el piyasasından pek bi haberim yok yardımlarınız için simdiden teşekkürler
İlanın linki var mı acaba? Bildiğim bir çok dolandırıcı var şüpheli geldi.

Not: Ryzen tavsiye ederim.

uygun anakartlarin fiyatlari yüksekmiş sanirsam güncel ortalama bir islemciye yönelmek en mantıklısı çünkü anakarti 0 almayi düşünüyorum
Post automatically merged:

ve yanlış yazmisim simdi farkettim 3930k olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,228
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri