İ7 4790 Ekran Kartı Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Merhaba arkadaşlar elimde ddr3 bir sistem var öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni bir sisteme geçiş yapamam var olan sistemden devam etmek istiyorum o yüzden elimdeki sistemi en yüksek haline getirip bırakmak istiyorum ekran kartı alıcam önerinizi lütfen söylermisiniz bu sistemi kaldıracağı en iyi ekran kartını

SSD - 120 GB Hİ LEVEL

HDD - 1TB

EKRAN KARTI - MSİ 1050Tİ GAMİNG X 4GB 128 BİT

İŞLEMCİ - iNTEL İ7 4790 4. NESİL 3.60 GHZ LGA 1150 PİN

POWER SUPPLY - XCALİBRE 80 PLUS 600W

RAM BELLEK - 8+8 1600 MHZ 16GB RAM

ANAKART - ASUS H81M-K

amd tarafında 470-570 uyumlu olur gibi geliyor temiz bulursan 2. el alabilirsin nvdia olarak da 1050 ya da muadil alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçi sen zaten 1050 kullanıyormuşsun görmedim upgrade edecek bir şey yok

Bence hiç para harcamayın bu makineye.
Haklısın dostum bende biliyorum ama en azından bi ekran kartı yükseltip bırakmak istiyorum

amd tarafında 470-570 uyumlu olur gibi geliyor temiz bulursan 2. el alabilirsin nvdia olarak da 1050 ya da muadil alınabilir

gerçi sen zaten 1050 kullanıyormuşsun görmedim upgrade edecek bir şey yok
Gtx 1650 Super veya 1650ti Yada Rx 580 düşünüyorum aslında ama kaldırırmı kaldırmazmı performansta ne gibi artısını görürüm onu bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar elimde ddr3 bir sistem var öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni bir sisteme geçiş yapamam var olan sistemden devam etmek istiyorum o yüzden elimdeki sistemi en yüksek haline getirip bırakmak istiyorum ekran kartı alıcam önerinizi lütfen söylermisiniz bu sistemi kaldıracağı en iyi ekran kartını

SSD - 120 GB Hİ LEVEL

HDD - 1TB

EKRAN KARTI - MSİ 1050Tİ GAMİNG X 4GB 128 BİT

İŞLEMCİ - iNTEL İ7 4790 4. NESİL 3.60 GHZ LGA 1150 PİN

POWER SUPPLY - XCALİBRE 80 PLUS 600W

RAM BELLEK - 8+8 1600 MHZ 16GB RAM

ANAKART - ASUS H81M-K
knk şu hali ile valo cs kaç fps ?
i5 4590 var bendede i7 4790 alıcam bende ondan sotuyom

hocam ne yaptın be ben şuan alttaki sistemle 120 fps alıyorum daha fazal alır o
dedim ya kankam oynamadığım için bilmiyorum ama senn dediğin gibi net daha fazla alır işlemci iyi memnunum baya ben sadece ekran kartı yükseltmek istiyorum sen alıcaksan öneririm almalısın

rx 580 ile gözle görülür bir fark alınacaktır lakin elinde ki işlemci ile darboğaz olacaktır yani tam performans alamazsın.

ddr4 bir sisteme geçmeni ya da elindekini korumanı tavsiye edebilirim başka bir şey gelmedi aklıma

rx 580 ile gözle görülür bir fark alınacaktır lakin elinde ki işlemci ile darboğaz olacaktır yani tam performans alamazsın.

ddr4 bir sisteme geçmeni ya da elindekini korumanı tavsiye edebilirim başka bir şey gelmedi aklıma
eyvallah kardeşim ilgin için teşekkür ederim

Geri