teşekkürler hocam peki işlemci ile uyum sorunu olur mu ramlar ddr3 tam bir bilgim yok kusura bakmayınPazarlık yapıp 1.7k alsan güzel olur ya da ne kadara alabiliyorsan. Orada iyi bir şey bulabilir misin bilmiyorum. Uğraşmadan alıp çıkmak iyi.
Olur olur.teşekkürler hocam peki işlemci ile uyum sorunu olur mu ramlar ddr3 tam bir bilgim yok kusura bakmayın
hocam 1650 yerine 1060 da tercih edebilirsinizteşekkürler hocam
almışken iyisini almak istiyorum hocam belki başka oyunlar oynamak isterimgtx 980 / 980ti de bakabilirsin. i7-4790 ile aynı dönemin parçaları.
şuan aklımda rx570 var yada rx560hocam 1650 yerine 1060 da tercih edebilirsiniz
hocam bu kart daha ucuz sizce ucuza bunu alayımmı aralarında çok fark yok galiba RX 560Olur olur.
Onun avantajı yok ki 4 gb 560 yani.almışken iyisini almak istiyorum hocam belki başka oyunlar oynamak isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan aklımda rx570 var yada rx560
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu kart daha ucuz sizce ucuza bunu alayımmı aralarında çok fark yok galiba RX 560
doğru hocam biri 8gb diğeri 4gb o zaman RX 570 8gb Alıyorum Pazarlıkla 1.9k 1.8k civarına düşürebilirsem çok iyi olurOnun avantajı yok ki 4 gb 560 yani.
Daha uyguna bulamazsan en mantıklı seçim bu olur.doğru hocam biri 8gb diğeri 4gb o zaman RX 570 8gb Alıyorum Pazarlıkla 1.9k 1.8k civarına düşürebilirsem çok iyi olur
Yardımlarınız için size çok teşekkür ederim hocamDaha uyguna bulamazsan en mantıklı seçim bu olur.