Neler Yeni

i7 7700 90derece görüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kerem İzbul
Stok fanı düzgün takamadigim içinmiş aslında sağlam görünüyordu ama tam oturmuyormuş demekki . Ters çevirerek taktım ve şuan maks 72 gördü.

İşlemciyi kizartmadim iyi 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasada şuan tek fan var ve onu da egzoz olarak kullanıyorum kasa minimal aleminyum güzel bir kasa bir tane de içeri hava için alacağım :)
fotoraftan anladığım kadarıyla mini kasa kullanıyorsun ve tek fan kasa küçük olmasına rağmen sıkıntı çıkarır ben seni yerinde olsam yeni kasaya geçerim ama yenide geçmiyeceksen yeni fan almalısın :D

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Stok fanı düzgün takamadigim içinmiş aslında sağlam görünüyordu ama tam oturmuyormuş demekki . Ters çevirerek taktım ve şuan maks 72 gördü.

İşlemciyi kizartmadim iyi 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasada şuan tek fan var ve onu da egzoz olarak kullanıyorum kasa minimal aleminyum güzel bir kasa bir tane de içeri hava için alacağım :)
Temizzz. Bende de laptop var oyunlarda 90 dereceyi görüyor. Yapacak bir şey yok :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Temizzz. Bende de laptop var oyunlarda 90 dereceyi görüyor. Yapacak bir şey yok :/
Hepinizin desteği için teşekkürler OB kartla 3 el mobil apex attım maks 72 gördü genelde 56 fazlasıyla yeterli bana 😅

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
7700 90 görüyorsa kasa da hava akışı yoktur, montaj da kesin hata vardır. Stock soğutucu ile yine süper soğumaz da 90'ları görmemesi lazım stok soğutucuyu takarken tırnakları düzgün geçtiğine emin ol.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Demirok
Genelde bu tarz problemler ya soğutucunun tam oturmamasıyla ya da kasanın hava akışıyla alakalı oluyor. Çözdüyseniz harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,096
Üyeler
166,881
Son üye
mehmet98
Top Bottom