i7 7700 90derece görüyor?

Stok fanı düzgün takamadigim içinmiş aslında sağlam görünüyordu ama tam oturmuyormuş demekki . Ters çevirerek taktım ve şuan maks 72 gördü.

İşlemciyi kizartmadim iyi 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasada şuan tek fan var ve onu da egzoz olarak kullanıyorum kasa minimal aleminyum güzel bir kasa bir tane de içeri hava için alacağım :)
fotoraftan anladığım kadarıyla mini kasa kullanıyorsun ve tek fan kasa küçük olmasına rağmen sıkıntı çıkarır ben seni yerinde olsam yeni kasaya geçerim ama yenide geçmiyeceksen yeni fan almalısın :D

Stok fanı düzgün takamadigim içinmiş aslında sağlam görünüyordu ama tam oturmuyormuş demekki . Ters çevirerek taktım ve şuan maks 72 gördü.

İşlemciyi kizartmadim iyi 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasada şuan tek fan var ve onu da egzoz olarak kullanıyorum kasa minimal aleminyum güzel bir kasa bir tane de içeri hava için alacağım :)
Temizzz. Bende de laptop var oyunlarda 90 dereceyi görüyor. Yapacak bir şey yok :/

7700 90 görüyorsa kasa da hava akışı yoktur, montaj da kesin hata vardır. Stock soğutucu ile yine süper soğumaz da 90'ları görmemesi lazım stok soğutucuyu takarken tırnakları düzgün geçtiğine emin ol.

Genelde bu tarz problemler ya soğutucunun tam oturmamasıyla ya da kasanın hava akışıyla alakalı oluyor. Çözdüyseniz harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,175
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri