Neler Yeni

I7 7700 hq Isınma Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Marangozoğlu
Günaydın dostlar. Kullandığum laptop Hp Omen 17'nin bir önceki versiyonu. Aida64 programı ile GPU yük testi yaptım. GPU 63 derece ve CPU 81 derece oldu. Laptop olduğu için normal mi bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor veya normal mi? 2018 Ocak'ta almıştım. En son geçen yıl Haziran ayının başında Hp'nin servisinde fan temizliği ve termal macun değişimi yaptırdım. Bunlardan sonra ise en fazla 4 ay yüklendim yani oyun oynadım. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
O işlemci fazla ısınıyor dostum normal.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ortalama kullanim durumuna göre 8/10 ayda bir laptopda termal macun değişmek gerekebilir. Altına bir soğutucu at sıkıntısı kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan Marangozoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceden bu kadar değildi ama şunu da ekleyeyim FPS sorunu yok, ultra ayarlarda ETS2'de örneğin Singleplayer'da ortama 55-60 fps alıyorum. Yani kasma-donma vs yok.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,536
İsim
Enes Bahadır
Günaydın dostlar. Kullandığum laptop Hp Omen 17'nin bir önceki versiyonu. Aida64 programı ile GPU yük testi yaptım. GPU 63 derece ve CPU 81 derece oldu. Laptop olduğu için normal mi bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor veya normal mi? 2018 Ocak'ta almıştım. En son geçen yıl Haziran ayının başında Hp'nin servisinde fan temizliği ve termal macun değişimi yaptırdım. Bunlardan sonra ise en fazla 4 ay yüklendim yani oyun oynadım. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
91 dereceyi geçmediği takdirde normal. inteldir ısınır ama performansından ödün vermez. Laptop olduğu için normal bu dereceler ve hp kasa hiç önermem çevremdekilerede soğutması kasası kötü..

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Ali Küçüker
Soğutucu al demişler,ama laptopun altındaki havalandırma deliklerinin sayısı bunu çok etkiliyor
yani ne kadar çok delik o kadar iyi soğutma istersen en pahalı fanlı soğutucuyu al 25tllik la aynı işi yapar havalandırma delikleri düzgün konumlandırılmamışsa :)

Top Bottom