Torbacı ? Adam direk imalat yerinden alıyor dostum tam yerindesinne kullanıyorsan banada öner şu şekil bir kafa dağıtmaya ihtiyacım var, torbacının numarasınıda verebilirsin.
Torbacı ? Adam direk imalat yerinden alıyor dostum tam yerindesinne kullanıyorsan banada öner şu şekil bir kafa dağıtmaya ihtiyacım var, torbacının numarasınıda verebilirsin.
Almış zaten kral ne düşünüyorsunuz sistem hakkındaal kral çok iyi sakın kaçırma, hatta yerini söyle de beraber gidelim almaya bi tane de bana alalım
ne kullanıyorsan banada öner şu şekil bir kafa dağıtmaya ihtiyacım var, torbacının numarasınıda verebilirsin.
Torbacıda malların ömrü kısa oluyordu onu iyi dedinTorbacı ? Adam direk imalat yerinden alıyor dostum tam yerindesin
Cok iyi fiyat aga adama bahşiş te atınal kral çok iyi sakın kaçırma, hatta yerini söyle de beraber gidelim almaya bi tane de bana alalım
arkadaş kendisine eğlence arıyor ne diyeyim, nvidia ceosunu getir şu kadar övmez markasınıAlmış zaten kral ne düşünüyorsunuz sistem hakkında
mükemmel kral kaçırmadığına sevindim daha ne olsun rtx ekran kartı var i7 işlemcisi var kral yani anlatabiliyor muyumAlmış zaten kral ne düşünüyorsunuz sistem hakkında
günümüzde rezil sistem kardeşim alınmaz 13k üstü fiyat da verilmez veren de kazıklanmak istiyordur bunu mu duymak istiyorsunTe başına mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanane hırrım başlığa bak bakalım ne yazılmış
Amedspor ekran kartı aldırtmayın sakın adama teröristmisiniz siz satanistmisiniz nesiniz bakim?arkadaş kendisine eğlence arıyor ne diyeyim, nvidia ceosunu getir şu kadar övmez markasını
arkadaş kendisine eğlence arıyor ne diyeyim, nvidia ceosunu getir şu kadar övmez markasını
Böyle dostunuz olsun istermiydiniz ?mükemmel kral kaçırmadığına sevindim daha ne olsun rtx ekran kartı var i7 işlemcisi var kral yani anlatabiliyor muyum
kral amd almaz kısa ömürlüAmedspor ekran kartı aldırtmayın sakın adama teröristmisiniz siz satanistmisiniz nesiniz bakim?
13K etmeyen sisteme 28K verdi ne düşünüyorsun kralgünümüzde rezil sistem kardeşim alınmaz 13k üstü fiyat da verilmez veren de kazıklanmak istiyordur bunu mu duymak istiyorsun
Yolda görsem yolumu değiştiririmBöyle dostunuz olsun istermiydiniz ?
neden istemeyeyim ki kralBöyle dostunuz olsun istermiydiniz ?