Yani monster laptop almak daha mantıklıydı13K etmeyen sisteme 28K verdi ne düşünüyorsun kral
Yani monster laptop almak daha mantıklıydı13K etmeyen sisteme 28K verdi ne düşünüyorsun kral
sonunda elimdeki köprüyü satacak bir sazan bulabildim13K etmeyen sisteme 28K verdi ne düşünüyorsun kral
Reis 10K lık sisteme 28K veren dostu niye istemezsinki ?Yolda görsem yolumu değiştiririm
Bencede herkes ister böyle dost bulunmazneden istemeyeyim ki kral
valla ne diyeyim dayım nato lafa nato mermer laf anlatılmıyor13K etmeyen sisteme 28K verdi ne düşünüyorsun kral
adam anlamıyor işte uzatmaya gerek yokvalla ne diyeyim dayım nato lafa nato mermer laf anlatılmıyor
o anakarttan satsana bana kral 500 lira vereyimANAKART YAZMAYI UNUTTUM
Gigabyte Z390 AORUS Ultra LGA 1151 Soket Anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD İŞLEMCİLERİ OLDU BİTTİ SEVEMEDİM YA İ9 9900K geçicem yakında
evet fazla bile konuştuk konuyu kilitlemek lazım zaten ne dersek diyelim alacak zorlamanın alemi yokadam anlamıyor işte uzatmaya gerek yok
bulmuşuz adamını eğlenmeyek miHala yorum atmanıza yıkıldım yalnız 2 saattir duvara bakarak gülüyorum anam delirdi sanacak @Yvşlagaçtanealıyon @Volkan:/
SarıyoHala yorum atmanıza yıkıldım yalnız 2 saattir duvara bakarak gülüyorum anam delirdi sanacak @Yvşlagaçtanealıyon @Volkan:/
Yazmak isteyipte yazamadığım sdasdsadasdasbulmuşuz adamını eğlenmeyek mi
Reis almış zaten almış da satmaya gitmiş olabilirgaliba adam bilgisayarı almaya gitti