Neler Yeni

I7 8700K / 3060Tİ Halen günümüzde nasıl sizce

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Enes Saçak
biraz değil usta hepsine o parayı verdi bile sıfırda canavar gibi sistem alır ekipman boş para israfı fiyat ekleme bile monitörü çıkar 22 23 bin tl para kalır o paraya canavar pc alır sıfırdan diyelim sıfırr almadı hadi o sistemi 15 e toplarım en fazla hatta daha ucuza bile alırım toplarım
tamam sensin

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Enes Saçak
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ben benim zaten sen sen değilsin
Ya kardeşim ben ne yapıcam m2 slotu wifi olmayan boş bir anakartı halen boş boş chat yapıyorsunuz tamam en iyi sistem sizin sisteminiz ben pahalıya aldım kazzıklandım tamam mı bir susun @mk malları bu tr serveri ne zaman düzelecek insan aşalama potensiyeline sahipsiniz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
Ya kardeşim ben ne yapıcam m2 slotu wifi olmayan boş bir anakartı halen boş boş chat yapıyorsunuz tamam en iyi sistem sizin sisteminiz ben pahalıya aldım kazzıklandım tamam mı bir susun @mk malları bu tr serveri ne zaman düzelecek insan aşalama potensiyeline sahipsiniz
ahah savunacak yanı kalmayınca hemen argo küfür komikmiş :D

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
imza sistemi 25 e topladım ne diyon :D wifi var bluethoot var 2 m2 var

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
murat
olum o wifi bluetooth bi tane adaptör alırsın çözülür dünyanın problemi değil ki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
birde hangi b650 anakartta m2 soketi yok komik şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Enes Saçak
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ahah savunacak yanı kalmayınca hemen argo küfür komikmiş :D
Ne alaka æmk sizin gibiler basit şeyleri düşünürsünüz işlemci i7 8700k değilmiş i9 9000K bana herkeste olan belidye aynı ücretsiz dağıtmış gibi r5 5600 diyorsunuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Volkan
olum o wifi bluetooth bi tane adaptör alırsın çözülür dünyanın problemi değil ki
onu anlayacak kafa olsa bu sistemi almaz hacı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alaka æmk sizin gibiler basit şeyleri düşünürsünüz işlemci i7 8700k değilmiş i9 9000K bana herkeste olan belidye aynı ücretsiz dağıtmış gibi r5 5600 diyorsunuz
kim dedi 5600 :D ddr5 diyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom