i7-9700K İçin 2'li fan

artisua

80+
Reaksiyon skoru
1
Geçenlerde yine bu konu hakkında sorularım olmuştu. kararsız ve farklı çözümler düşünerek bir sorum olacak sizlere.
Z390 A Pro anakart intel 9700k işlemci ve işlemci soğutucum Dark Freezer x120 takılı.
Sorum şu bu tip soğutuculara önlü arkalı fan takılabilmesi elimde bu Evercool CS1230B 120x120x25 fan dan var.
Bu fanı takarsam iyi bir sonuç alabilir miyim ?

Bence soğutucu yu sat artic freezer e sport duo al oc 'ni babalar gibi yap

Takabilirseniz daha iyi bir soğutma olacaktır. Ne kadar etkiler bilemem ama az da olsa etkileyeceği kesin.

Geçenlerde yine bu konu hakkında sorularım olmuştu. kararsız ve farklı çözümler düşünerek bir sorum olacak sizlere.
Z390 A Pro anakart intel 9700k işlemci ve işlemci soğutucum Dark Freezer x120 takılı.
Sorum şu bu tip soğutuculara önlü arkalı fan takılabilmesi elimde bu Evercool CS1230B 120x120x25 fan dan var.
Bu fanı takarsam iyi bir sonuç alabilir miyim ?
Overclock yapmayacaksan gerek olduğunu düşünmüyorum. Yada işlemci ısındığı için sorun çıkartmıyorsa.

Overclock yapmayacaksan gerek olduğunu düşünmüyorum. Yada işlemci ısındığı için sorun çıkartmıyorsa.
işim gereği 5-6 render alıyorum ve render cpu dan kullanıyor 80 derecelere kadar cıkıyorum ve 5 saat boyunca o derecelerde durması korkutuyor beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri