Clydee
80+
Dahası
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar sizlere sistemimi açıklamak istiyorum öncelikle
Hocam 100 e çektiğim zaman bilgisayar kendini resetliyor%100' de turbo ciddi şekilde arttığı için işlemci 100 dereceleri görmüş olabilir. Güç seçeneklerinden %100 yapıp 5 dakika sonra sıcaklıklara bakın paylaşın.
Hemen resetlemiyor olması lazım oyuna girin sıcaklıkları takip edin sürekli resetlediğinde kaç olduğuna bakınPubgyi 1728-1080 çözünürlükte oynuyorum hocam monitörüm 240 hz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 100 e çektiğim zaman bilgisayar kendini resetliyor
Hocam bu kadar oyunun akıcı olmamasının fpsin ani düşüşünü oyuna mı bağlamam gerek pubg optimizasyon sorunu olan bir oyun ancak bu kadar düşük fpsde yakın bakış fpp kamerasında oynuyorum akıcılık sıfır ve 80-90 olması normal mi dediğinizi yapacağım normal mi bu durum şuan overclock zaten yok sıvı soğutucu da yok ekran kartı gpusu kaç kullanıyor ben anlamam pek söylerseniz sevinirimHemen resetlemiyor olması lazım oyuna girin sıcaklıkları takip edin sürekli resetlediğinde kaç olduğuna bakın
Şuan net darboğaz var zaten. Siz bi dediğimi yapın. Muhtemelen sıvı soğutucu gelince sorun çözülecek gibi ama yine de garantileyelimHocam bu kadar oyunun akıcı olmamasının fpsin ani düşüşünü oyuna mı bağlamam gerek PUBG optimizasyon sorunu olan bir oyun ancak bu kadar düşük fpsde yakın bakış fpp kamerasında oynuyorum akıcılık sıfır ve 80-90 olması normal mi dediğinizi yapacağım normal mi bu durum şuan overclock zaten yok sıvı soğutucu da yok ekran kartı gpusu kaç kullanıyor ben anlamam pek söylerseniz sevinirim
Oyuna girip mi yapayım bu işlemi hocam ve 5 dakka bekleyip mi yapayım 100 yaptıktan sonra mı screenshoot alayım işlemci herhangi bir zarar görmez değil mi?Şuan net darboğaz var zaten. Siz bi dediğimi yapın. Muhtemelen sıvı soğutucu gelince sorun çözülecek gibi ama yine de garantileyelim
Şuan durum böyle henüz kapamadı kendini bilgisayarŞuan net darboğaz var zaten. Siz bi dediğimi yapın. Muhtemelen sıvı soğutucu gelince sorun çözülecek gibi ama yine de garantileyelim
Ne gibi faydası vardır?Oyunu açıp görev yöneticisinden oyuna sağ tık yapıp hizmetler kısmında öncelik kısmında yüksek olarak ayarlamayı deneyebilirsin.
Hocam işlemciniz yüksek yükte aşırı ısındığı için reset atıyor sistem. Sıvı soğutma gelene kadar ayarları yükseltip yükü işlemciden ekran kartına çekebilirsiniz. Bu sayede işlemcinin ısınmasını ve sistemin reset atmasının önüne geçilir. Ayrıca akıcı hissetmenizin sebebi de darboğaz olması. Darboğaz yaşandığında FPS 240 olsa bile ani takılmalar olur ve bu akıcılığı önüne geçer.Şuan durum böyle henüz kapamadı kendini bilgisayar
Ne gibi faydası vardır?
Sistem ön plana alıyor diye biliyorum bir dene zarar gelmez.Şuan durum böyle henüz kapamadı kendini bilgisayar
Ne gibi faydası vardır?
Kusura bakmayın daha dikkatli olurum benim için önemli olan nokta fps düşüşü yaşamam ve akıcılık hissetmemem akıcı bir oyun oynamak istiyorum ekran kartı kullanımı şuan kaç acaba ısıdan bahsetmiyorumHocam işlemciniz yüksek yükte aşırı ısındığı için reset atıyor sistem. Sıvı soğutma gelene kadar ayarları yükseltip yükü işlemciden ekran kartına çekebilirsiniz. Bu sayede işlemcinin ısınmasını ve sistemin reset atmasının önüne geçilir. Ayrıca akıcı hissetmenizin sebebi de darboğaz olması. Darboğaz yaşandığında FPS 240 olsa bile ani takılmalar olur ve bu akıcılığı önüne geçer.
Kısacası çözünürlüğü ve görüntü kalitesini arttırarak 144hz'e sabitleme ye çalışın. Bu sorununuzu sıvı soğutmanız servisten gelene kadar çözecektir.
Ek: Lütfen Türkçe kullanımı konusunda biraz daha özen gösterin. Gerçekten sorunuzu anlamam sorununuzu anlamdan çok daha fazla emek ve zamanımı aldı. Ufak yazım yanlışları olabilir ama en azından nokta virgül kullansanız her şey çok daha kolay olurdu.
2060 ekran kartıyla 160-170 fps alıyorlar ben neden alamıyorum bunu anlamıyorumKusura bakmayın daha dikkatli olurum benim için önemli olan nokta fps düşüşü yaşamam ve akıcılık hissetmemem akıcı bir oyun oynamak istiyorum ekran kartı kullanımı şuan kaç acaba ısıdan bahsetmiyorum