Neler Yeni

İ7 + RTX için tavsiye lütfen

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
Bütçe 80 bin
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum intel işlemcili ve nvidia 4070s üzeri bir sistem toplamak niyetindeyim. Ryzen ve amd tavsiyesini devre dışı bırakırsak bu aşağıda attığım sistem sizce alınır mı fikirleriniz nelerdir ?

Ekler

• İncehesap site.jpg
    İncehesap site.jpg
    94.7 KB · Hit: 39

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bütçe 80 bin
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum intel işlemcili ve nvidia 4070s üzeri bir sistem toplamak niyetindeyim. Ryzen ve amd tavsiyesini devre dışı bırakırsak bu aşağıda attığım sistem sizce alınır mı fikirleriniz nelerdir ?
Pahalı olmuş intel tarafında bu bütçede Ultra 7 265K alıp daha kaliteli bileşenler seçilebilir.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Yunus Emre Uzun
Bütçe 80 bin
hocam intel şartsa 1700 soket tercih etmenizi tavsiye etmem ha bi sorun çıkarır mı yıllarca götürür mü evet ama yeni nesil gelecek yıllarda çıkacak işlemciyi takamazsınız çünkü 1700 soketin son işlemcileri bence intel şartsa 1851 soket tercih edilmeli ultra 5 veya 7

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı olmuş intel tarafında bu bütçede Ultra 7 265K alıp daha kaliteli bileşenler seçilebilir.
Kalitesiz gördüğünüz bileşenler hangileri sizce ? Asusun kaliteli iyi bir anakartını ve ileriye dönük depolama sıkıntım olmaması adına ve okuma yazma hızı gayet fazla olan Samsung 2tb ssd sini koydum, ve ram ler de ideal gibi.. Kasayı az fiyat ekleyerek Cooler Master yapıcam sanırım. Değiştirmemi önerdiğiniz bileşen sıvı soğutucu mu acaba ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Kalitesiz gördüğünüz bileşenler hangileri sizce ? Asusun kaliteli iyi bir anakartını ve ileriye dönük depolama sıkıntım olmaması adına ve okuma yazma hızı gayet fazla olan Samsung 2tb ssd sini koydum, ve ram ler de ideal gibi.. Kasayı az fiyat ekleyerek Cooler Master yapıcam sanırım. Değiştirmemi önerdiğiniz bileşen sıvı soğutucu mu acaba ?
İlla hazır olması lazımmı hocam çünkü aynı bütçede toplama ile Ultra 7 265K koyup daha kaliteli bir ekran kartı daha kaliteli bir sıvı soğutma ve daha kaliteli bir kasa kullanılabilir.

Gurkanpiro

80+ Platinum
çok kötü olmuş amd tercih etmenizi öneririm 9700x alabilirsiniz önü açık lakim 1700 pin ölü soket

VixToix037

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berkay Aydın
Bütçe 80 bin
sıvı soğutma daha iyi marka seçilebilir

quartle

80+ Gold
seçimler mantıksız olmuş

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki max 80 binlik nasıl bir işlemci + ekran kartı + anakart kombinasyonu oluşturabilirim. Ve bu bütçenin AMD tarafındaki karşılığı olan herhangi bir örnek sistem atabilir misiniz rica etsem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
z
Peki max 80 binlik nasıl bir işlemci + ekran kartı + anakart kombinasyonu oluşturabilirim. Ve bu bütçenin AMD tarafındaki karşılığı olan herhangi bir örnek sistem atabilir misiniz rica etsem ?
R7 9700x ve 5070ti alırsın bu paraya

asko56

80+ Gold
itopyadan ürün almayarak başlamanızı tavsiye ederim

2. intel bitti artık

3. 5070 için 80k mega kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan

Gurkanpiro