Pahalı olmuş intel tarafında bu bütçede Ultra 7 265K alıp daha kaliteli bileşenler seçilebilir.Bütçe 80 bin
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum intel işlemcili ve nvidia 4070s üzeri bir sistem toplamak niyetindeyim. Ryzen ve amd tavsiyesini devre dışı bırakırsak bu aşağıda attığım sistem sizce alınır mı fikirleriniz nelerdir ?
hocam intel şartsa 1700 soket tercih etmenizi tavsiye etmem ha bi sorun çıkarır mı yıllarca götürür mü evet ama yeni nesil gelecek yıllarda çıkacak işlemciyi takamazsınız çünkü 1700 soketin son işlemcileri bence intel şartsa 1851 soket tercih edilmeli ultra 5 veya 7Bütçe 80 bin
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum intel işlemcili ve nvidia 4070s üzeri bir sistem toplamak niyetindeyim. Ryzen ve amd tavsiyesini devre dışı bırakırsak bu aşağıda attığım sistem sizce alınır mı fikirleriniz nelerdir ?
Kalitesiz gördüğünüz bileşenler hangileri sizce ? Asusun kaliteli iyi bir anakartını ve ileriye dönük depolama sıkıntım olmaması adına ve okuma yazma hızı gayet fazla olan Samsung 2tb ssd sini koydum, ve ram ler de ideal gibi.. Kasayı az fiyat ekleyerek Cooler Master yapıcam sanırım. Değiştirmemi önerdiğiniz bileşen sıvı soğutucu mu acaba ?Pahalı olmuş intel tarafında bu bütçede Ultra 7 265K alıp daha kaliteli bileşenler seçilebilir.
İlla hazır olması lazımmı hocam çünkü aynı bütçede toplama ile Ultra 7 265K koyup daha kaliteli bir ekran kartı daha kaliteli bir sıvı soğutma ve daha kaliteli bir kasa kullanılabilir.Kalitesiz gördüğünüz bileşenler hangileri sizce ? Asusun kaliteli iyi bir anakartını ve ileriye dönük depolama sıkıntım olmaması adına ve okuma yazma hızı gayet fazla olan Samsung 2tb ssd sini koydum, ve ram ler de ideal gibi.. Kasayı az fiyat ekleyerek Cooler Master yapıcam sanırım. Değiştirmemi önerdiğiniz bileşen sıvı soğutucu mu acaba ?
sıvı soğutma daha iyi marka seçilebilirBütçe 80 bin
R7 9700x ve 5070ti alırsın bu parayaPeki max 80 binlik nasıl bir işlemci + ekran kartı + anakart kombinasyonu oluşturabilirim. Ve bu bütçenin AMD tarafındaki karşılığı olan herhangi bir örnek sistem atabilir misiniz rica etsem ?
itopyadan ürün almayarak başlamanızı tavsiye ederimPeki max 80 binlik nasıl bir işlemci + ekran kartı + anakart kombinasyonu oluşturabilirim. Ve bu bütçenin AMD tarafındaki karşılığı olan herhangi bir örnek sistem atabilir misiniz rica etsem ?
Konudaki resme ait site incehesap'a aitti zaten. Sizin attığınız sistemi inceliyorum şuan.itopyadan ürün almayarak başlamanızı tavsiye ederim
2. intel bitti artık
3. 5070 için 80k mega kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Thunder Strike | AMD Ryzen 7 7700 | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
tek tek toplanmalı parçalar çokta iyi degilitopyadan ürün almayarak başlamanızı tavsiye ederim
2. intel bitti artık
3. 5070 için 80k mega kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Thunder Strike | AMD Ryzen 7 7700 | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com