Mustafakaya
80+
Dahası
7nm bir işlemcinin karsısına 14 nm cıkarmak üzücü
Ne diyorsun la senİntel fanboyları ağlamaya başlamış
İntel fanı dendiğinde de kızgın atıyorsun ama İntel hakkında iyi bir şey olunca seviniyorsun.Eğer bunlar doğruysa,ağlamaya başlayabiliriz.i9-11900K 5.3 GHz’e çıktı, R9 5900X’e rakip oldu
5.3 GHz’e ulaşarak CPU-Z testinden tekli çekirdek tarafında 708.7 puan alan Intel i9-11900K işlemcisinin oyun performansı, bekleneni veremedi. Test edilen sistemdeki GTX 1660 Ti, PCI-e X16 1.1 standardına kitlendiği için işlemcinin tam gücünü yansıtamadığı düşünülüyor. Aksi taktirde i9-11900K...www.technopat.net
Amd şımarcak ama aklı varsa şımarmasınAMD fiyatları artışa geçiricek gibi.
Sana demedim , Genel olarakNe diyorsun la sen? Önemli bir markanın; kötü bir ürün çıkarmasından zevk alıyorsan asıl fanboy sensin demektir. Aynı şey AMD’nin başına gelsede ağlardım, merak etme.
8 coreda bile geçiyoruz 12 core yapmaya ne gerek var demişlerdir.Pahalı olacağından adım gibi eminim logo değişti o bu derken illa 5900X'ten pahalı olur gibime geliyor. Mühendislik örneği olsa bile 8C nedir be?
Aklı varsa şımarır.Amd şımarcak ama aklı varsa şımarmasın
Bu kötü bir şey.İntel fanı dendiğinde de kızgın atıyorsun ama İntel hakkında iyi bir şey olunca seviniyorsun.
LISA su kim ? intel olsam işlemcileri F/P leştiririmde amd ile ne alakası varAklı varsa şımarır.
Sen LISA SU' sun . INTEL hiç iyi işlemci yapamıyor. İşlemcini geliştirir misin? Fiyatları düşürür müsün?
Biliyorum.Aklı varsa şımarır.
Sen LISA SU' sun . INTEL hiç iyi işlemci yapamıyor. İşlemcini geliştirir misin? Fiyatları düşürür müsün?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kötü bir şey.
AMD ceosu.LISA su kim ? intel olsam işlemcileri F/P leştiririmde amd ile ne alakası var
He üzülmemim sebebi intelin bitmesi değil AMD'nin geliştirmesini yavaşlatması olur.Biliyorum.