DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
BCLK ile K olmayan işlemcilere OC yapılmıyor mu?DDR5 ile oc yapmanın ne alakası var, K olmayan işlemciye ddr4 de ddr5 de olsa oc yapamazsın
BCLK ile K olmayan işlemcilere OC yapılmıyor mu?DDR5 ile oc yapmanın ne alakası var, K olmayan işlemciye ddr4 de ddr5 de olsa oc yapamazsın
DDR4 dizmeyi düşünüyorum DDR5 öyle ahım şahım bir fark yaratmıyor OC işlerinden zaten anlamıyorum şimdi bunu almasaydım 12600KF alacaktım bunun içinde 3000 küsür anakarta verecektim şimdi böyle bir derdim de yok hesaplı bir DDR4 anakart alırım yoluma bakarım tabi sizler benden daha iyi anlıyorsunuz yinede tavsiyelerinize kulak veririm başka önerileriniz varsaDDR5 ile oc yapmanın ne alakası var, K olmayan işlemciye ddr4 de ddr5 de olsa oc yapamazsın
Hocam teslim aldın mı sen? Açılmamış, kapalı kutulu mu geliyor?DDR4 dizmeyi düşünüyorum DDR5 öyle ahım şahım bir fark yaratmıyor OC işlerinden zaten anlamıyorum şimdi bunu almasaydım 12600KF alacaktım bunun içinde 3000 küsür anakarta verecektim şimdi böyle bir derdim de yok hesaplı bir DDR4 anakart alırım yoluma bakarım tabi sizler benden daha iyi anlıyorsunuz yinede tavsiyelerinize kulak veririm başka önerileriniz varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada almak isteyen varsahttps://www.pttavm.com/intel-core-i9-12900-2.4ghz-30mb-1700p-12.nesil-box-p-195148689
evet ama o resmi bir yöntem değilBCLK ile K olmayan işlemcilere OC yapılmıyor mu?
Çoğuyla yapılamıyor diye biliyorum. Ama tüm DDR5ler ile yapılıyor olması lazım.