sansi salvo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Yarın eğer duzelmezse alıp size haber edicem
Kuponu iptal gelince veriyorlardı. Kendin iade edersen olmaz diye biliyorumisteyen denesin pek sanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi iade + saçmasafan bir kupon ile geri yollarlar
Satıcı iptal etmez 12400F gönderilecek dedi.Kuponu iptal gelince veriyorlardı. Kendin iade edersen olmaz diye biliyorum
harbi i9 geliyosa varya üff%99 Hatalı ilan başlığı mevcut. Şansını denemek isteyen için linki attım.
![]()
Intel CORE i5-12400F 2.5Ghz 18MB 1700p 12.NESIL - Fiyatı, Yorumları
Intel CORE i5-12400F 2.5Ghz 18MB 1700p 12.NESIL yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O zaman kupon muponda verilmez.Satıcı iptal etmez 12400F gönderilecek dedi.
Burda çelişki var şimdi satici kendisi söylüyor i9 diye
Onun panelde ürünün başlığı yazıyor direkt i9 diye ürünü incelemeden cevap vermiş. Tekrar sorduğumda İ5 12400f dedi.Burda çelişki var şimdi satici kendisi söylüyor i9 diye
Distribütörün ona sattığı fiyata yakın yada daha fazla fiyata alıp sana 0 kâr ile vereceğini düşünüyorsunuz boşuna umuda kapılıyorsunuz
Büyük ihtimalle satıcı sisteminde sadece başlık ve soru gözüküyor.Fiyat görülmediği için hemen anlayamadılar sıkıntıyı.Sonradan çok soru gelince açıp baktılar yüksek ihtimalle,daha sonra satışa kapattılar zaten.Geliceğini sanmadığım için hiç ugraşmadım bende.Burda çelişki var şimdi satici kendisi söylüyor i9 diye
130 dolar yapıyo 5k zaten işlemcinin çıkış fiyatı 500 dolar imkansız sadece ya olursa mantığıyla bakıyolar zaten bende ondan harb geliyosa üff dedim 2.el bile olsa 5k tl zorDistribütörün ona sattığı fiyata yakın yada daha fazla fiyata alıp sana 0 kâr ile vereceğini düşünüyorsunuz boşuna umuda kapılıyorsunuz