i9 13900K işlemcim var fakat çok ısınıyor. Biraz araştırdım ve undervolt yapmam gerektiğini gördüm. Gigabyte Z790 Elite ax anakartım var. Bana en uygun undervolt ayarlarını paylaşır mısınız? XTU üzerinden de olabilir.
hocam bildiğim kadarıyla her işlemcinin farklı slkion kalitesi var o ayarı overclock yapar gibi sizin bulmanız lazım diye biliyorum ama hazır ayarlarda tutabilir ona bişi diyememi9 13900K işlemcim var fakat çok ısınıyor. Biraz araştırdım ve undervolt yapmam gerektiğini gördüm. Gigabyte Z790 Elite ax anakartım var. Bana en uygun undervolt ayarlarını paylaşır mısınız? XTU üzerinden de olabilir.hoc
bu arada buyrun una bakabilirsiniz tam sizin bileşenleriniz gibi videoyu bi inceleyini9 13900K işlemcim var fakat çok ısınıyor. Biraz araştırdım ve undervolt yapmam gerektiğini gördüm. Gigabyte Z790 Elite ax anakartım var. Bana en uygun undervolt ayarlarını paylaşır mısınız? XTU üzerinden de olabilir.
En uygun ayarı kendin bulman lazım, işlemcine uv yap sonra stres testine sok, cinebench gibi. Sistem çökene kadar devam et, sistem çöktükten sonrai9 13900K işlemcim var fakat çok ısınıyor. Biraz araştırdım ve undervolt yapmam gerektiğini gördüm. Gigabyte Z790 Elite ax anakartım var. Bana en uygun undervolt ayarlarını paylaşır mısınız? XTU üzerinden de olabilir.
Bunu yapıyorum fakat az bı yüke girince sistem direkt mavi ekran veriyoryabancı kaynakta bu var
demekki bu elemanın ayarlar stabil değilBunu yapıyorum fakat az bı yüke girince sistem direkt mavi ekran veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba bozulma gibi bir şey olmuş olabilirmi
Başka nasıl yapabilirimdemekki bu elemanın ayarlar stabil değil