🔥İndirim I9 14900HX 4080: 113.000 TL VE I9 14900HX 4090: 129.000 TL - Lenovo Notebooklar

Consınow

80+
Reaksiyon skoru
15
Benim gördüğüm bu özelliklerde piyasanın en ucuzu. İşine yarayan olursa bir baksın.

Benim gördüğüm bu özelliklerde piyasanın en ucuzu. İşine yarayan olursa bir baksın.

4090 lı çok iyimiş

bilmediğim için soruyorum gamegarajın ürünleri daha üst model olmuyormu? x3d ilemcili 5070 ti daha uygun fiyatı

gördüğüm en düşük fiyatlar diyebilirim alana hayırlı uğurlu olsun

bilmediğim için soruyorum gamegarajın ürünleri daha üst model olmuyormu? x3d ilemcili 5070 ti daha uygun fiyatı
Lenovo LOQ olsa kıyaslardık belki ama Legion ile yerel markayı karşılaştırmazdım ben. teknik özellik olarak benzer ürünler olduğunu da düşünmüyorum.

yatınız katınız yoksa oyun için bu kadar para verilmez bence. laptoplarda 50k sınır olmalı bence çünkü 50k dan sonra parasında değecek bir performans eklenmiyor genelde.

Bu fiyata 4090 ın alternatifi var mı acaba yoksa almayı düşünüyorum da?

Sürpriz yumurta cihazlar. Isınma düzeyleri ve performans ne soru işareti. 100+ bin tek bir cihaza veriyorsunuz, hatırlatmak anlamında...

Geri