Neler Yeni

Öneri İade kabul etmiyor ne yapayım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
450 ye aldım 50 de kargo toplam 500 zarardayım.İade ile 450 gelicek üste de 200 300 koyup ekran kartı alıcam 2 aydır ekran kartsız kullanıyorum sistemi.Kardeşiminde canı sıkılıyor benim de oyun oynayamadığımız için.İşlemciye oc yaparım alacağım kart belki darboğaz yapar diye aldım ama bozuk çıktı.Babamdan iade sonrası 200 300 TL isteyecem zaten kabul etmezse iadeyi babamdan isteyemem baba benim hesaba 1k para atsana niye ekran kartı alıcam ayıp olur o da bu adamın iade kabul etmesi gerek insta verin biriniz videoyu faturayı atayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin çalıştığı ekranı gösterdiği video var
Adam sana atmış yani doğru mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Adam wpden video attı çalışıyor falan ekranı çekmiş kasayı çekmiş biz üründe anlaşırken.
Tm işte bak demek ki elinde bozuk parça da varmış onu sana göndermiş böyle güvenmeyin gidin kendiniz bakın alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Tm işte bak demek ki elinde bozuk parça da varmış onu sana göndermiş böyle güvenmeyin gidin kendiniz bakın alın
İşlemci pinleri yamulmuş anakart da onu düzelttim kasa açıldı şimdi görüntü var ama PSU fanı dönmüyor sorun yaratır mı versatile 600w 80+ PSU

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İşlemci pinleri yamulmuş anakart da onu düzelttim kasa açıldı şimdi görüntü var ama PSU fanı dönmüyor sorun yaratır mı versatile 600w 80+ PSU
Belki yüke binmedikce dönmüyor olabilir ama o özellik yoktur diye tahmin ediyorum anca onu dışarıda ayrı test etmek gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,687
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom