Neler Yeni

Öneri İade kabul etmiyor ne yapayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Bütçe
500
Z77 aldım işlemci için geldi ürün taktık fanlar 1 saniye dönüyor duruyor başka hiçbir şey yok.Bilgisayar ne açılıyor ne de fanlar dönmeye devam ediyor.Birsürü şey saydı şunu yap bunu yap hepsini yaptım değişen bir şey yok.Dün gece iade için yazdım çalışmıyor yani bozmadım da kendi işlemcimi bozsam diğer anakart da çalışmazdı ı bozuk değil demek ki.Yazdım gece ama ikinci elde iade olmaz,%50 sağlıklı ürünü ben nasıl alayım,ilan aç sorunla ilgili öyle sat falan diyor.Ama bu kartın parası da bana lazım ekran kartı alıcam parayı ekleyip.İade almam diyor ne yapmalıyım sağlam kargolayıp kargoya teslim etcem sağlam diye aldık bozuk çıktı kabul etmiyor.

NightRose

80+ Bronze
Z77 aldım işlemci için geldi ürün taktık fanlar 1 saniye dönüyor duruyor başka hiçbir şey yok.Bilgisayar ne açılıyor ne de fanlar dönmeye devam ediyor.Birsürü şey saydı şunu yap bunu yap hepsini yaptım değişen bir şey yok.Dün gece iade için yazdım çalışmıyor yani bozmadım da kendi işlemcimi bozsam diğer anakart da çalışmazdı ı bozuk değil demek ki.Yazdım gece ama ikinci elde iade olmaz,%50 sağlıklı ürünü ben nasıl alayım,ilan aç sorunla ilgili öyle sat falan diyor.Ama bu kartın parası da bana lazım ekran kartı alıcam parayı ekleyip.İade almam diyor ne yapmalıyım sağlam kargolayıp kargoya teslim etcem sağlam diye aldık bozuk çıktı kabul etmiyor.
teslim almazsan ayıplı mal satmaktan dolandırıcılıktan hakkında elimdeki dekontla suç duyurusunda bulunucam de belki işe yarar. ticareti nasıl yaptınız ki denemeden mi aldın anakartı

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
2. el de iade sıkıntılı ortada fatura yok parayıda elden verdin muhtemelen adamdan bişey satın aldığının kanıtı yok geçmiş olsun

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Hocam ikinci elde deneyip alman lazım keşke önce deneseydin ve evet ne yazık ki yapabileceğin hiçbir şey yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2.el bişey alırken test etmeden almayın diye diye dilimizde tüy bitti ram alırken bile test edin sonra böyle sorunlar olur kanıt da olmadığı için hiçbir şey yapamazsın geçmiş olsun

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
İade almaz alma zorunluluğu da yok geçmiş olsun boşuna deneyin alın içinize sinsin demioz

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikinci elde deneyip alman lazım keşke önce deneseydin ve evet ne yazık ki yapabileceğin hiçbir şey yok.
İyi de ben iki ram slotu arızalı sadece dedi diye aldım geldi fan bi saniye dönüyor duruyor.Pinleri de yamultmadım yani.Kargoyla geldi bide video attı çalıştığına dair ne zamanın videosudur bilemem ama çalışıyordu orda.Dediği herşeyi yaptım işlemci sök öyle çalıştır dedi yaptım ramleri sök çalıştır dedi yaptım tek ramle çalıştır dedi yaptım işlemci fanını sök öyle çalıştır dedi yaptım yine hiçbirşey yok.Sağlam diye aldım eve geldi bozuk çıktı iade benim hakkım yani sağlam diye alıyoruz takıyoruz hiçbir hareket yok.Adıma PTT kargodan orda verdikleri fatura gibi bir şey var adresim falan yazıyor.Benim bunu iade etmem gerek arkadaşlar sağlam diye aldım bozuk.Birazdan paketleme yapıp kargoya teslim etcem orda da yazarım adama.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
İyi de ben iki ram slotu arızalı sadece dedi diye aldım geldi fan bi saniye dönüyor duruyor.Pinleri de yamultmadım yani.Kargoyla geldi bide video attı çalıştığına dair ne zamanın videosudur bilemem ama çalışıyordu orda.Dediği herşeyi yaptım işlemci sök öyle çalıştır dedi yaptım ramleri sök çalıştır dedi yaptım tek ramle çalıştır dedi yaptım işlemci fanını sök öyle çalıştır dedi yaptım yine hiçbirşey yok.Sağlam diye aldım eve geldi bozuk çıktı iade benim hakkım yani sağlam diye alıyoruz takıyoruz hiçbir hareket yok.Adıma PTT kargodan orda verdikleri fatura gibi bir şey var adresim falan yazıyor.Benim bunu iade etmem gerek arkadaşlar sağlam diye aldım bozuk.Birazdan paketleme yapıp kargoya teslim etcem orda da yazarım adama.
Dolap veya sahibinden den mi aldın

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bozuk aldığını kanıtlayamazsın adam sen bozdun diyecek herhangi bir ikinci elde iade hakkın yok ne yazık ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Letgo da da vardı sahibinden de de vardı letgodan yazdım wpden konuştuk anlaştım aldım daha duruyor yazışmalar fatura gibi şey vardı videosu da var
Ah be kankam benim elimde de b350 kaldi öyle test etmeden bişi alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zarar kaç TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yiğit Yavuz
Ah be kankam benim elimde de b350 kaldi öyle test etmeden bişi alma

Zarar kaç TL
450 ye aldım 50 de kargo toplam 500 zarardayım.İade ile 450 gelicek üste de 200 300 koyup ekran kartı alıcam 2 aydır ekran kartsız kullanıyorum sistemi.Kardeşiminde canı sıkılıyor benim de oyun oynayamadığımız için.İşlemciye oc yaparım alacağım kart belki darboğaz yapar diye aldım ama bozuk çıktı.Babamdan iade sonrası 200 300 tl isteyecem zaten kabul etmezse iadeyi babamdan isteyemem baba benim hesaba 1k para atsana niye ekran kartı alıcam ayıp olur o da bu adamın iade kabul etmesi gerek insta verin biriniz videoyu faturayı atayım.

Sistemin çalıştığı ekranı gösterdiği video var

Top Bottom