İade mi etmeliyim yoksa değişimmi

Berkay066

80+
Reaksiyon skoru
71
22" Essential S4 S40GD Full HD Pivot Monitörü samsungun sitesinden öğrenci indirimiyle aldım bu adet ölü piksel çıktı iademi etmeliyim yoksa müşteri hizmetlerine sorduğum zaman servisimize gönderin inceledikten sonra değişim olabilir dedigi için servisemi yollamalıyım.

1 ölü piksel için uğraşılmaz 1 hafta daha beklersin değmez

22" Essential S4 S40GD Full HD Pivot Monitörü samsungun sitesinden öğrenci indirimiyle aldım bu adet ölü piksel çıktı iademi etmeliyim yoksa müşteri hizmetlerine sorduğum zaman servisimize gönderin inceledikten sonra değişim olabilir dedigi için servisemi yollamalıyım.
Eski Asus servisi olsa değişim olurdu. Simdikiler 5 ölü piksel sonrası diye biliyorum. Fazladan monitörün varsa dene şansını. Olumlu bir sonuç cikicagini sanmıyorum

Eski Asus servisi olsa değişim olurdu. Simdikiler 5 ölü piksel sonrası diye biliyorum. Fazladan monitörün varsa dene şansını. Olumlu bir sonuç cikicagini sanmıyorum
14 günlük iade hakkım var o zaman direk iade mi edeyim

Bence iade et. Yeniden öğrenci indirimi ile falan peşine düşmeye çalış. Türkiye'de yargı cacık olduğu için markalar hiç takmıyor başını ağrıtmaya değmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,961
Üyeler
183,362
Son üye
Ibramk
Geri