İade Ürün Satın Almış Olabilir miyim?

Semdulge

80+
Reaksiyon skoru
53
Merhaba.

Monitörümün bilgilerini, internet sitesi üzerinden kontrol ettiğimde ilk satın alma tarihi olarak yaklaşık 5-6 ay öncesini görüyorum. İşkillendim, iade edilen ürünü bana satmış olabilirler mi?

Güncelleme: Hem Vatan hem de Dell ile görüştüm. Satıcının (yani Vatan'ın) satın aldığı tarih gözüküyormuş ve durum normalmiş. Dell müşteri hizmetleriyle görüştüğümde tarihi güncellediler.

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2022-03-27_101746_www.dell.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2022-03-27_101746_www.dell.com.png
    37.8 KB · Hit: 100
Son düzenleme:
Merhaba.

Monitörümün bilgilerini, internet sitesi üzerinden kontrol ettiğimde ilk satın alma tarihi olarak yaklaşık 5-6 ay öncesini görüyorum. İşkillendim, iade edilen ürünü bana satmış olabilirler mi?
dediğinizdeki fotoğraftaki bilgi aynı değil tam anlayadım anlatırmısın biraz

Merhaba.

Senin satın alma tarihin değil mi 11 eylül?

Ekler

• 1.JPG
    1.JPG
    40.6 KB · Hit: 84
Çoğumuz böyle ürün alıyoruz ki bilmeden, adam aldı beğenmedi iade etti sonra tekrar stoklara :D

Şimdi her şekilde garip bu durum (3 yıl garantisi var diye düşünüyorum), eğer ilk satın alma tarihi 11 eylülse 11 eylül 2024 olması gerekir garanti sonlanma . O 11 eylül 2021 Vatanın aldığı tarihse 22 Ekim'de satılıp iade edilmiş olabilir . Her türlü şüpheli bence gidip en kısa sürede görüşün.

Çoğumuz böyle ürün alıyoruz ki bilmeden, adam aldı beğenmedi iade etti sonra tekrar stoklara :D
bana hiç denk gelmedi çok takıntım olduğu için yakalarsan direk iade gönderirdim ürün geldiğinde her tarafını herşeyini incelerim bir kere geldi direk iade ettim

Monitörler 3 yıl garantilidir, 2 yıl garantili olması imkansız.
sadece alienware ve asus modellerinde geçerli sanırım
güncelleme: aoc falan da varmış o yüzden kapsamlı araştırma yapmadım monster aryound kullanıyorum 2 yıl garantili önceden lg nin 24 inc lik bir monitörü vardı o da 2 yıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,809
Üyeler
175,113
Son üye
zımpa
Geri