Eğer dolap gibi bir site üzerinden alıyorsanız dikkat edin dolandırılma vakaları baya yüksek, sahibindende param güvende ile alın önerimdirAlacağım 2 el laptobu IBAN ile Alip gönderim yapacağını söylüyor şehir dışında dükkanı da var sizce herhangi bir şey olurmu?
herhangi bir bilgisi olmayan bir birey olarak, açıklamayı yeterince açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bunlar mahkemede delil olarak geçiyor diye biliyorum.Alacağım 2 el laptobu IBAN ile Alip gönderim yapacağını söylüyor şehir dışında dükkanı da var sizce herhangi bir şey olurmu?
Kendisi güvende ile yapmadığını belirtti sadece IBAN transferi ile yaptığını belirttiEğer dolap gibi bir site üzerinden alıyorsanız dikkat edin dolandırılma vakaları baya yüksek, sahibindende param güvende ile alın önerimdir
Yani herhangi bir dolandırma durumunda mesajlar delil olarak geçiyor değilmi?herhangi bir bilgisi olmayan bir birey olarak, açıklamayı yeterince açıklayıcı bir şekilde yazarsanız sorun olacağını sanmıyorum. Bunlar mahkemede delil olarak geçiyor diye biliyorum.
Mesajlar delil olarak geçse bile süreç uzun oluyorYani herhangi bir dolandırma durumunda mesajlar delil olarak geçiyor değilmi?
Geçebilir ama dava süreci 2 3 yılı bulurYani herhangi bir dolandırma durumunda mesajlar delil olarak geçiyor değilmi?
2017de kurulmuş hesap +30 ilanı daha varHocam arkadaşın profiline bak birçok satışı var mı vs... Bazen referansi olan kişiler bile dolandırıyor. İban ile şimdiye kadar 1 tane parça aldım o da temiz görünüyordu ama sorunlu çıktı birdaha bulaşmıyorum