Neler Yeni

İban İle Dolandırılmada Dava Açsam Kazanır Mıyım?

Merhaba iban ile dolandırıldım dolaptan bir ürün alcaktım satıcı ile wpdan konuştuk ibanına atarsam daha uyguna yapıcağını söyledi ve uygun bir fiyat söyledi bende ibanına atım neyse adres falanda yazdım yarın kargoya vericem dedi bi baktım yarın sabah engelli yemişim bunu nereye şikayet edebilirim? Polise veya dava açsam kazanabilir miyim yani ibanla attığım için suçlu mu oluyorum açıklamayada bir şey yazmadım

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
Polise git icin rahatlıcaksa. Tanıdık savcı varsa dava aç. Bir sonuc cıkmaz ama. Ne kadar yolamıstın.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Dostum yapman gereken çok basit.

Elindeki tüm deliller ile vakit kaybetmeden karakola gidip suç duyurusunda bulun.

Gönderdiğin iban ad soyad, ödeme dekontu, ilan linki ve görseli, satıcı üyelik linki ve görseli, ad soyad vs ne bulursan hepsiyle şikayetçi ol.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba iban ile dolandırıldım dolaptan bir ürün alcaktım satıcı ile wpdan konuştuk ibanına atarsam daha uyguna yapıcağını söyledi ve uygun bir fiyat söyledi bende ibanına atım neyse adres falanda yazdım yarın kargoya vericem dedi bi baktım yarın sabah engelli yemişim bunu nereye şikayet edebilirim? Polise veya dava açsam kazanabilir miyim yani ibanla attığım için suçlu mu oluyorum açıklamayada bir şey yazmadım
Açıklama boşsa dolandırıcıya yaptığınız bağışın ardından bir bardak soğuk su içebilirsiniz.

yok ya bi arkadaşta dolandırılmıştı da o mu acaba diye dedim. eleman 3-4 kişiyi dolandırmış
Ya dolaptan sahibindende fazla geliyor diye ibanla almak istedim keşke fazla verip oldan alsaydım böyle ibanla milleti dolandıran çok kişi var ama sahte kimlik kullanıyorlar kimsede bulamıyor anca numarayla bulunur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum yapman gereken çok basit.

Elindeki tüm deliller ile vakit kaybetmeden karakola gidip suç duyurusunda bulun.

Gönderdiğin iban ad soyad, ödeme dekontu, ilan linki ve görseli, satıcı üyelik linki ve görseli, ad soyad vs ne bulursan hepsiyle şikayetçi ol.
Sonuç alır mıyım boşuna gitmek istemiyorum kime dediysem bende dolandırıldım bir sonuç çıkmadı ilgilenmiyorlarmış polisler

Açıklama boşsa dolandırıcıya yaptığınız bağışın ardından bir bardak soğuk su içebilirsiniz.
Hocam ailesini bulsam anne baba onlar belki ikna eder gönderir

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Ahmet
Ya dolaptan sahibindende fazla geliyor diye ibanla almak istedim keşke fazla verip oldan alsaydım böyle ibanla milleti dolandıran çok kişi var ama sahte kimlik kullanıyorlar kimsede bulamıyor anca numarayla bulunur

Sonuç alır mıyım boşuna gitmek istemiyorum kime dediysem bende dolandırıldım bir sonuç çıkmadı ilgilenmiyorlarmış polisler
Malesef ilgisizlik oluyor ama bu sonuç çıkmayacağı anlamına gelmez. 1500 tl neyseki büyük bir rakam değil fakat senin şikayetçi olman sana bir şey kaybettirmez.

Güzelce gidip delillerinle ciddi şekilde dolandırıldığın için suç duyurusunda bulun. İster karakoldan isterse direkt savcılığa gidip şikayetçi olabilirsin. İnternette bolca bilgi var bununla alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen