Neler Yeni

İban numarasını bulamıyorum

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
55
Çok acil yardıma ihtiyacım var. Kız arkadaşım beni her yerden engelledi ibandan para gönderip açıklama kısmıyla mesaj atmak istiyorum ona.
Bana para attığı dekont var elimde fakat onun ibanı yazmıyor benim kendi ibanım yazıyor. İşlemin üzerine tıklayıp para gönder seçeneği gibi bir şey yok. İbanı nasıl bulurum elimde dekont var. Yapı kredi kullanıyorum.
Acil yardıma ihtiyacım var.

Çok acil yardıma ihtiyacım var. Kız arkadaşım beni her yerden engelledi ibandan para gönderip açıklama kısmıyla mesaj atmak istiyorum ona.
Bana para attığı dekont var elimde fakat onun ibanı yazmıyor benim kendi ibanım yazıyor. İşlemin üzerine tıklayıp para gönder seçeneği gibi bir şey yok. İbanı nasıl bulurum elimde dekont var. Yapı kredi kullanıyorum.
Abi gidenin arkasından dön denmez. Dekonttan bulunmaz diye biliyorum.

bazı bankalarda geri gönder oluyor ordan bulursun belkide kendini küçük düşürürsün hocam

Kolay gonder secenegi yok mu? Rehberdekilerine gonderebiliyorsun papara'da falan.

dekont'tan bulamazsın. ya bir kere terketmiş zaten daha neden uğraşasın ki

İstemiyor demekki seni neden zorluyorsun dekont bulamassin diye biliyorum

bulamaya bılırsın hocam bıraktıysa zaten nıye kovalıyorsunkı ha orası pek bıze dusmez ama ılla kovalıcam dıyorsan yanına gıt uc ısınlan ne dıyeyım ıbanı bulabılecegını sanmıyorum

yav zaten yanından geliyorum konuşmuyor trip atıyor kendince büyük bi ayrılık söz konusu değil. Sadece iban olsa 1 tl gönderip mesaj yazmış gibi yapsam komik olur diye yapıyorum.

yav zaten yanından geliyorum konuşmuyor trip atıyor kendince büyük bi ayrılık söz konusu değil. Sadece iban olsa 1 tl gönderip mesaj yazmış gibi yapsam komik olur diye yapıyorum.
Dönecekse açar, uzun süre sonra dönerse... kötü bi haberim var 😐
Tel. numarasını kullanarak gönderme vardı sanki, duymuştum öyle bir şey.

Dönecekse açar, uzun süre sonra dönerse... kötü bi haberim var 😐
Tel. numarasını kullanarak gönderme vardı sanki, duymuştum öyle bir şey.
evet öyle yaptım fakat kullanmadıgı kartına gıttı para yanı görmeme ihtimali yüksek . inşalllah görmüştür :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,490
Üyeler
173,510
Son üye
ozkan01
Geri