Neler Yeni

İbana para attım dolandırıldım

alibakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Bakar
whatsapp konuşmalarınız var ise dava açabilirsiniz ama miktar biraz az uğraşmaya pek değmez gibi.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dolandiriciligin yaşi olmaz ama 18 yaş üstü olduğu kesin panel bulunursa arattırılabilir ama problem şu paneli bedavaya kimse vermez parayla vereninde vereceğinin garantisi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Panel öyle hop diye bulunmuyor

Yarına kadar arkadaş bekleyebilirse benim arkadaşta vardi panel arattiralim
Ozelden yazarsa bedava arattirabiliriz sorun yok

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,953
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ayrica aciklamaya bisey yazmama ne dogubanktaki esnaftan kacak urun mu aliyorsun ne aldiysan tam haliyle x x urunun ucretidir diye yazman gerekiyor

Reis zaten arkadasta var ricada bulumdum arattiricamda dm bakmiyor
En kotu ibandan dahi sxrgu atilir zor degil ama atip ne yapacak ailesine ulasmasi disinda yapabilecegi baska hicbirsey yok

Reis adam özel kutusundan bilgileri verse bulucam sahisi yaptigimda yasal değil yinsde yardim ediyorum dolandiricilik soz konusu diye ama adam dm bakmıyor.
Bence versin gitsin hiçbir şey de çıkmaz karakol a falan filan ben anlamıyorum bu devirde babana bile guvenmiyiceksin nasıl tanımadığın birine para gönderiyorsun aklım almıyor ama büyük konuşmamak lazım yarın benimde başıma gelebilir umarım arkadaş parasını geri alır üzülüyorum valahi böyle durumlara

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Dava açsam kazanır mıyım yada şikayet etsem ibanla yolladığım için sıkıntı olur mu rızam olduğu için

900 TL attım
ben gittim polise böyle bir olay için hiç kimse ilgilenmedi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Merhaba arkadaşlar sahibinden üzerinden biriyle anlaştım ama sahibinden üzerinden dediğim fiyatı yapmıyordu ibana havale eft yaparsanız şu fiyata veririm dedi benimde aklımdaki rakama uyuyordu ve ibanına para gönderdim ürünü göndermedi adresinide bilmiyorum ad soyad var sadece mağdur oldum dava açsam kazanır mıyım yoksa bir bardak soğuk su mu içmeliyim ibana attığım için keşke uygulama üzerinden alsaydım
insanlar nasıl bu kadar saf olabiliyor anlamıyorum

vesoo93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vesile
Reis adam özel kutusundan bilgileri verse bulucam sahisi yaptigimda yasal değil yinsde yardim ediyorum dolandiricilik soz konusu diye ama adam dm bakmıyor.
Merhaba, benim de başıma geldi bu olay dün. IBAN ile dolandırıldim. Bana da yardımcı olur musunuz

Top Bottom