Neler Yeni

Ibanez GRX40 vs Harley Benton R446

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
İkisi arasında kaldım. GRX40 2. el tanıdığımdan yaklaşık 5k'ya almayı düşünüyorum. R446 ise thomann'dan 5.5k'ya denk geliyor sizce hangisini almalıyım??????? R446'ya daha yakınım ama şu gümrük falan kafamda soru işareti oluşturuyor. 150 euroyu geçmiyor gitar ama kargo ücreti faturaya yansıyınca 150'yi geçiyor. Bazılarının yansımış bazılarının yansımamış bazılarının 150'yi geçse bile gümrüğe takılmamış. Müşavirin keyfine bağlı bir tık.

Son düzenleme:

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Can Geri
İkisi arasında kaldım. GRX40 2. el tanıdığımdan yaklaşık 5k'ya almayı düşünüyorum. R446 ise thomann'dan 5.5k'ya denk geliyor sizce hangisini almalıyım???????
Bende fender squier bulletstrat var o da iyi hem tremolo koluda var

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
İkisi arasında kaldım. GRX40 2. el tanıdığımdan yaklaşık 5k'ya almayı düşünüyorum. R446 ise thomann'dan 5.5k'ya denk geliyor sizce hangisini almalıyım??????? R446'ya daha yakınım ama şu gümrük falan kafamda soru işareti oluşturuyor. 150 euroyu geçmiyor gitar ama kargo ücreti faturaya yansıyınca 150'yi geçiyor. Bazılarının yansımış bazılarının yansımamış bazılarının 150'yi geçse bile gümrüğe takılmamış. Müşavirin keyfine bağlı bir tık.
HH olmasına rağmen coil split özelliği de olduğu için R446'dan yanayım ben de. Dediğiniz gibi kargo ücreti işi biraz sıkıntı. Faturada tam nasıl gösteriyorlar bilmiyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HH olmasına rağmen coil split özelliği de olduğu için R446'dan yanayım ben de. Dediğiniz gibi kargo ücreti işi biraz sıkıntı. Faturada tam nasıl gösteriyorlar bilmiyorum.
Ya birkaç kişiye sordum bazılarında dediğim gibi faturaya yansımamış bazılarında ise yansımış ve gümrükle falan uğraşmışlar ekstra gereksiz para ödemişler. Bazılarına 150'yi her türlü geçse bile gümrüğe takılmadan gelmiş. Müşavirin kafasına göre işliyor işler. Risker atılır mı emin olamadım. İlk gitarım olacağı için bir ton uğraşıp bir de bir ton para bayıldıktan sonra heves kalmaz insanda

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Top Bottom