Neler Yeni

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Arkadaşın attıklarını cimere atsana Devlet başkanına ettiği ithamdan yargılansın bi bakalım aklı başına gelecek mi :D
Yok hocam, ben bunun gibilerin şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Partiye daha çok zarar veriyor. Erdoğan'ın rahmetli annesine küfreden kişi yargılandı diye; "Erdoğan'ı eleştiren vatandaşa mahkeme şoku!!!" şeklinde söylemlerle haber yapıyorlar. İnsanlar artık kimin suçlu olduğuna veya olmadığına bakmıyor. Bu söylemlere zaten inanmak istiyorlar, hiç araştırmadan da kapılıp gidiyorlar.

majorw0w

80+ Silver
Yok hocam, ben bunun gibilerin şikayet edilmesini doğru bulmuyorum. Partiye daha çok zarar veriyor. Erdoğan'ın rahmetli annesine küfreden kişi yargılandı diye; "Erdoğan'ı eleştiren vatandaşa mahkeme şoku!!!" şeklinde söylemlerle haber yapıyorlar. İnsanlar artık kimin suçlu olduğuna veya olmadığına bakmıyor. Bu söylemlere zaten inanmak istiyorlar, hiç araştırmadan da kapılıp gidiyorlar.
Böyleleri hakediyor hocam pardon kuzenim yazmış diyip kandırmaya çalışır milleti. Dediği laf en ağır laf :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Yani devlete direkt bağlı olan Kültür Bakanlığı bu kitaba ve yazarına izin verince sorun yok ama İBB satışa sununca terörist oluyor öyle mi? İBB de aynı şekilde devlete bağlı bir belediye kurumudur. Kültür Bakanlığı'nın onayladığı belge ve dökümanları satabilir. Bunun hesabını (umarım malum siyaset yapma peşinde koşanlardan değilsindir) İBB'den değil Kültür Bakanlığı'ndan sorman gerekiyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yani devlete direkt bağlı olan Kültür Bakanlığı bu kitaba ve yazarına izin verince sorun yok ama İBB satışa sununca terörist oluyor öyle mi? İBB de aynı şekilde devlete bağlı bir belediye kurumudur. Kültür Bakanlığı'nın onayladığı belge ve dökümanları satabilir. Bunun hesabını (umarım malum siyaset yapma peşinde koşanlardan değilsindir) İBB'den değil Kültür Bakanlığı'ndan sorman gerekiyor.
Kültür Bakanlığının yaptığı da yanlış. Kültürümüzden kopuk birisinin, Kültür Bakanı yapılması daha büyük yanlış. Fakat bu yanlışlar, İBB'nin yanlışını örter mi?

Şu kafaya hiçbir zaman ulaşamayacağım. Ben kendi partimin yaptığı yanlışa yanlış diyebilirken, siz bir şekilde kulp bulmaya çalışıyorsunuz. Sonra da gözü kör olan, hiçbir şeyden anlamayan, düşünemeyen biz oluyoruz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyleleri hakediyor hocam pardon kuzenim yazmış diyip kandırmaya çalışır milleti. Dediği laf en ağır laf :)
Haklısın ama partiye zarar verdiği gerçeğini değiştirmiyor işte. Yeni nesil araştırmıyor hocam, sosyal medyadan ne duyduysa ona inanıyor. Sosyal medyaya yayıyorlar, "Erdoğan'ı eleştirdi diye hapse girdi" haberini... Kapılıp gidiyor millet buna.

Bak, 2 gün önce forumda yazdım. Tek bir tane örnek ver dedim, sırf Erdoğan'ı eleştirdi diye hapse giren... "Onlarcası var, hangi birini yazayım." dedi. Gerçekten birilerinin olduğunu bilse, anında ismi söylerdi ama kendi de bilmediği için isim söyleyemedi. Buna rağmen, bu yalan algıya inanılıyor işte.

Ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa birincisi oluyoruz ama millet Ak Parti hükümetinin yeşil düşmanı olduğunu söylüyor. Gerçekler değil, propaganda kazanıyor her zaman. Tez elden, yalan haberlerle mücadele yasası çıkarılmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Fakat bu yanlışlar, İBB'nin yanlışını örter mi?
İBB, devlete bağlı bir kurumdur. Eğer Kültür Bakanlığı bu kitabı yayınlayın veya yayınlamayın derse İBB, kendi iradesine göre iş yapamaz, suç işlemiş olur.
Şu kafaya hiçbir zaman ulaşamayacağım. Ben kendi partimin yaptığı yanlışa yanlış diyebilirken, siz bir şekilde kulp bulmaya çalışıyorsunuz. Sonra da gözü kör olan, hiçbir şeyden anlamayan, düşünemeyen biz oluyoruz...
Bunun herhangi bir kafaya ulaşmakla hiçbir alakası yok. Particiliği bir kenara bırakalım şimdi. Burada yanlış olan şey elbette vardır fakat bunu İBB yani Ekrem İmamoğlu kasıtlı yapıyormuşçasına göstermeye çalışmak bundan daha da yanlıştır. Eğer kalkıp bir gün "hacı sen bu kitabı neye göre devletin belediyesinin bağlı olan bir satış platformunda satıyorsun?" diye soracak olursa adam da kalkar ayağı kitabı ters çevirir ve o hologramlı Kültür Bakanlığı bandrolünü göstererek "bak sen bunun yayımlanmasına, basılmasına ve satılmasına müsaade etmişsin ayrıca bu kitabı da bana sen göndermişsin hacı dayı." der ve konu kapanır. Burada hiçbir partinin konusu yok. Ayrıca ben sana hiç şu partiliyim bu partiliyim demiş miyim yukarda? İşte bizi zaten bölen bu kutuplaştırılmış olmamız ne yazık ki.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Asıl sen kitap oku da okuduğunu anlaman gelişsin kitap okumadığımı nereden çıkardın?

Hükumet düşmanlığı bunların gözünü kör etmiş. Karşıt görüşlü insan gördüklerinde saldıracak yer arıyorlar.
HÜKÜMETI eleştiren vatan haini düşman

Güzel kitaba benziyor gidipte alayım
Yaninda pudra şekeride veriyolarmiş unutma 🤭🤭

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular